Tratamente pentru Femei - Atelierul de Slăbit

Tratamente

Pentru Femei

Epilarea definitivă implică distrugerea rădăcinilor firelor de păr din stratul mijlociu al pielii (derm) prin intermediul căldurii. Procedura de epilare cu laser este eficientă într-o anumită fază a creșterii firelor de păr, când acestea se află în teaca lor. Astfel, tratamentul de fotoepilare devine util și eficient. Din acest motiv, ședințele de epilare definitivă urmează o anumită ciclicitate și se repetă în funcție de etapele de creștere ale firelor de păr din zonele vizate de pe față sau corp.

TRATAMENTE CORPORALE

Tratamentele de remodelare corporală presupun sculptarea și transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului, prin anumite proceduri efectuate cu aparate ce au încorporate tehnologie de ultimă generație.

TRATAMENTE FACIALE

Tratamentele de estetică facială sunt proceduri de înfrumusețare a pielii, de curățare a tenului, de reîntinerire și reînnoire celulară, realizate la Atelierul de Slabit cu aparate medical estetice non-invazive și produse dermato-cosmetice inovatoare de îngrijire a pielii.

Epilare Definitivă

Epilarea definitivă implică distrugerea rădăcinilor firelor de păr din stratul mijlociu al pielii (derm) prin intermediul căldurii. Procedura de epilare cu laser este eficientă într-o anumită fază a creșterii firelor de păr, când acestea se află în teaca lor. 

INJECTĂRI

Tratamentele de injectare nu doar că te ajută să ameliorezi semnele vizibile ale îmbătrânirii, dar modifică și modul în care te percepi pe tine însuți și cum te prezinți lumii.

Tratamente pentru Piele și Păr

Tratamentele pentru piele și păr de la Atelierul de Slăbit sunt proceduri utilizate pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii și a părului.

TRATAMENTE PERFUZABILE PENTRU STARE DE BINE ȘI DETOX

O imunitate puternică este o adevărată armă împotriva bolilor. Însă, acest sistem de apărare complex nu funcționează la capacitate maximă fără un aport corespunzător de nutrienți și un stil de viață echilibrat.

NUTRIȚIE

Îți dorești să îmbunătățești sănătatea prin alimentație și te gândești să adopți un stil de viață echilibrat? Atunci ești în locul potrivit! Un stil de viață sănătos conține și o alimentație adecvată pentru o nutriție corespunzătoare.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.