Daca vrei sa schimbi lumea, incepe cu tine.
”Atelierul de Slabit” este rezultatul a peste un deceniu de studiu si dedicare in domeniul frumusetii. Aici sunt reunite tehnologii de ultima generatie cu medici si specialisti in remodelare corporala pentru a descoperi formula frumusetii fiecarei persoane in parte. Sufletul ”Atelierului de Slabit” este insasi echipa de profesionisti care reuseste sa transforme speranta de schimbare a pacientilor intr-un succes. Pentru o asemenea realizare, sunt imbinate terapiile moderne cu indrumarile specialistilor care te ajuta sa pui in aplicare planul de tratament.
Experienta de lucru a echipei a demonstrat ca in procesul de schimbare increderea este esentiala! La „Atelierul de Slabit”, Prietenia inseamna Incredere, Corectitudine, Sinceritate si Grija. Suntem convinsi ca orice tip de relatie are nevoie de aceste lucruri.

De multe ori, gama variata de proceduri estetice si servicii medicale pentru remodelare corporala pot crea confuzie. De aceea, vei cunoaste toate serviciile noastre, insa vei fi indrumat doar catre cele potrivite pentru tine.
La ”Atelierul de Slabit” am ales pentru procedurile dermato-estetice produse de calitate superioara evaluate de medicii specializati, cu substante testate si acreditate de catre normele ce o impun.
Te asteptam in universul ”Atelierului de Slabit” sa dai contur corpului visat!

Slăbitul şi Iceberg-ul După mari eforturi și restricții, reușești să ajungi la greutatea dorită. Apoi, se întâmplă ceva cu totul descurajant. Kilogramele pierdute se întorc și sunt mai multe!

Noi numim acest lucru ”efectul Iceberg”. Nu este suficient să vezi vârful Iceberg-ului dacă nu știi ce se află sub el. Atunci când vrei să slăbești, o simplă dietă îți poate agrava situația. Trebuie să privești corpul ca pe un mecanism complex în drumul către silueta dorită.
La Atelierul de Slăbit, noi ținem cont de acest mecanism. Tu vei beneficia de un program detaliat și personalizat, organizat de medici și specialiști în remodelare corporală, ca să obții formele visate.

Vino să topim împreună Iceberg-ul!


De câte ori te-ai gândit că mâine va fi prima zi de regim? Noi te încurajăm să începi de azi

Mâncatul de la revedere este cel mai seducător moment, când contempli ideea să începi slăbitul de mâine.

Întrerupe cercul vicios al amânării cu o programare la Atelierul de Slăbit. Avem tot ce ai nevoie pentru a obține silueta la care ai visat.

Te așteptăm!

Contact Afla mai mult


Partenerii nostri de incredere