Program de Fidelizare - Atelierul de Slăbit

Regulament program de fidelizare “Membru AS”

Bine ai venit în programul nostru de fidelizare, creat special pentru a-ți răsplăti loialitatea și preferința pentru serviciile oferite de Atelierul de Slăbit. Acceptând termenii și condițiile descrise mai jos, vei avea parte de beneficii exclusive ca membru al programului nostru.

 

 1. Puncte de Fidelitate Membru AS

– Acumularea Punctelor: Punctele de fidelitate se acumulează automat la fiecare plată efectuată pentru serviciile noastre în locație, prin numerar, card bancar sau ordin de plată (OP). 

– Activarea Punctelor: Aceste puncte sunt activate imediat după finalizarea tranzacției și sunt disponibile pentru utilizare la următoarea achiziție, cu excepția plăților parțiale.

 

 2. Puncte de Fidelizare

Prin finalizarea tranzacțiilor în locație, primești puncte de fidelitate, reprezentând un procent din suma achitată, în conformitate cu regulile stabilite aici. Punctele nu se acordă pentru achizițiile efectuate online sau pentru cumpărarea de vouchere.

 

 3. Rata de Acumulare

– Procentul de Acumulare: Primești puncte de fidelitate echivalente cu 10% din valoarea serviciilor sau produselor achitate în locație.

 

4. Valoarea Punctelor

– Echivalența Punctelor: Fiecare punct acumulat în cadrul programului de fidelitate valorează 1 leu. Astfel, cheltuind 1000 de lei, vei beneficia de 100 de puncte, echivalentul a 100 de lei în contul tău de fidelitate.

 

5. Comunicare Comercială

Vei fi informat prin diverse mijloace de comunicare, inclusiv notificări push, despre serviciile pe care le oferim.

 

6. Acord GDPR

Înțelegi și consimți ca datele tale personale să fie prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor personale și viața privată în sectorul comunicațiilor electronice.

 

Acordare și Utilizare a Punctelor

– Acordarea Punctelor: La fiecare achiziție, vei primi puncte de fidelitate reprezentând 10% din valoarea plății tale.

– Valabilitatea Punctelor: Punctele sunt valabile timp de 3 luni de la data acumulării.

– Utilizarea Punctelor: Punctele pot fi folosite pentru achiziții ulterioare sau pot fi acumulate în contul tău. Acestea nu sunt transmisibile și, dacă sunt folosite pentru a acoperi integral o achiziție, nu vei primi puncte suplimentare pentru valoarea consumată.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, confirmi că ai luat la cunoștință și ești de acord cu regulile programului de fidelizare Membru AS.

 
Previous slide
Next slide

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.