Tratamente de Estetică Facială pentru Femei - Atelierul de Slăbit

Tratamente de Estetică Facială

Pentru Femei

Tratamentele de estetică facială sunt proceduri de înfrumusețare a pielii, de curățare a tenului, de reîntinerire și reînnoire celulară, realizate la Atelierul de Slabit cu aparate medical estetice non-invazive și produse dermato-cosmetice inovatoare de îngrijire a pielii.

 

Afecțiunile pielii care pot fi tratate la centrele noastre de frumusețe:

✔️ Tulburările de pigmentare ale pielii (petele maronii)

✔️ Cicatrici acnee

✔️ Îmbătrânirea pielii

✔️ Acnee

✔️ Riduri fine

✔️ Piele flască

✔️ Bărbie dublă

Tratamentele de estetică medicală se recomandă atunci când îți dorești să păstrezi aspectul sănătos și tânăr al pielii timp îndelungat sau atunci când te confrunți cu acnee, pete pigmentare, riduri fine, aspect tern și îmbătrânit al pielii, dacă suferi de bărbie dublă sau
cicatrici post-acneice.

Tratamentele de estetică facială sunt realizate la Atelierul de Slăbit cu aparate medical- estetice non-invazive și produse dermato-cosmetice inovatoare de îngrijire a pielii.

Tratamente Estetica Faciala Femei

Care sunt tratamentele faciale de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

Lifting Instant cu Radiofrecventa Safyre

Lifting Instant Non-Chirurgical cu Radiofrecvența Safyre

Elasticitatea pielii se modifică o dată cu înaintarea în vârstă, colagenul se pierde, iar structura pielii se modifică. Astfel, pielea pe care o știai tonifiată și elastică în perioada tinereții, începe să devină mai rigidă și își pierde fermitatea după ce depășești vârsta de 30 de ani.

Mezoterapie cu Ultrasunete

Principalele efecte ale mezoterapiei sunt: schimbarea temperaturii pielii și schimbarea presiunii intracelulare. Aceste efecte facilitează penetrarea substanțelor terapeutice în profunzimea pielii și stimulează în același timp producția de colagen.

 

Hidratare Intensă cu Intraceuticals

Intraceuticals este tratamentul non-invaziv care se poate utiliza ca adjuvant pentru procedurile de înfrumusețare clasice, prevenind apariția ridurilor și susținând întinerirea tenului.

 

 

 

Peeling

Peeling

SESDERMA este unicul laborator din lume care folosește produse încapsulate în bule lipidice (nanolipozomi) și care aplică nanotehnologia în fabricarea produselor pentru piele. Tehnologia de ultimă generație oferă produselor stabilitate, ajutând activ pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Tratament Riduri cu Micro-Needling

Tratament Riduri cu Micro-Needling

Viitorul este aici și se numește Nanopore Stylus, dispozitivul revoluționar de microneedling conceput să ofere o soluție inteligentă pentru întinerirea pielii, permite specialiștilor în estetică facială să personalizeze îngrijirea pielii pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client.

Tratament Riduri cu Micro-Needling

Curățare ten Hydrafacial

În cadrul centrelor noastre Atelierul de Slăbit, prețuim dorința ta de ingrijire a tenului și de a indentifica soluții pentru a-ți proteja pielea împotriva factorilor nocivi și de a înlatura imprefecțiunile inestetice prezente la nivelul tenului, gâtului, decolteului si umerilor.

 

DALYANCE 1-1

Tratament radiofrecvența și ultrasunete Dalyance

Dalyance este echipamentul care combină ultrasunetele (cavitația) cu radiofrecvența
pentru a reda un contur bine definit, o piele luminoasă și fermă. Radiofrecvența
îmbunătățește calitatea pielii și stimulează sinteza de colagen, iar cavitația
transformă grăsimea din solid în lichid, pentru a fi ușor și rapid eliminată prin
sistemul limfatic.

Hydrabeauty

Curățare ten Hydrabeauty

Combinația perfectă a trei tehnologii – microdermabraziunea cu diamante, hidradermabraziunea și mezoporația – pentru o îngrijire profesională a tenului. Tratamentul cu Hydrabeauty exfoliază, infuzează și facilitează pătrunderea ingredientelor active în piele ca să obții o piele curată, hidratată și luminoasă.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate