Tratamente de Estetică Facială

Pentru Bărbați

Tratamentele de estetică facială sunt proceduri de înfrumusețare a pielii, de curățare a tenului, de reîntinerire și reînnoire celulară, realizate la Atelierul de Slabit cu aparate medical estetice non-invazive și produse dermato-cosmetice inovatoare de îngrijire a pielii.

 

Afecțiunile pielii care pot fi tratate la centrele noastre de frumusețe:

✔️ Acnee
✔️ Cicatrici post- acneice
✔️ Riduri fine
✔️ Piele flască
✔️ Bărbie dublă
✔️ Aspect tern și îmbătrânit al tenului

Tratamentele de estetică medicală se recomandă atunci când îți dorești să păstrezi aspectul sănătos și tânăr al pielii timp îndelungat sau atunci când te confrunți cu acnee, pete pigmentare, riduri fine, aspect tern și îmbătrânit al pielii, dacă suferi de bărbie dublă sau cicatrici post-acneice.

Tratamentele de estetică facială sunt realizate la Atelierul de Slăbit cu aparate medical-estetice non-invazive și produse dermato-cosmetice inovatoare de îngrijire a pielii.

Care sunt tratamentele faciale de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

Lifting Instant Non-Chirurgical cu Radiofrecvența Safyre

Elasticitatea pielii se modifică o dată cu înaintarea în vârstă, colagenul se pierde, iar structura pielii se modifică. Astfel, pielea pe care o știai tonifiată și elastică în perioada tinereții, începe să devină mai rigidă și își pierde fermitatea după ce depășești vârsta de 30 de ani.

Mezoterapie cu Ultrasunete

Principalele efecte ale mezoterapiei sunt: schimbarea temperaturii pielii și schimbarea presiunii intracelulare. Aceste efecte facilitează penetrarea substanțelor terapeutice în profunzimea pielii și stimulează în același timp producția de colagen.

Hidratare Intensă cu Intraceuticals

Intraceuticals este tratamentul non-invaziv care se poate utiliza ca adjuvant pentru procedurile de înfrumusețare clasice, prevenind apariția ridurilor și susținând întinerirea tenului.

Peeling

Peeling

SESDERMA este unicul laborator din lume care folosește produse încapsulate în bule lipidice (nanolipozomi) și care aplică nanotehnologia în fabricarea produselor pentru piele. Tehnologia de ultimă generație oferă produselor stabilitate, ajutând activ pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Tonifierea Pielii cu Radiofrecventa Safyre

Tratament Riduri cu Micro-Needling

Viitorul este aici și se numește Nanopore Stylus, dispozitivul revoluționar de microneedling conceput să ofere o soluție inteligentă pentru întinerirea pielii, permite specialiștilor în estetică facială să personalizeze îngrijirea pielii pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client.

Curățare ten Hydrafacial

În cadrul centrelor noastre Atelierul de Slăbit, prețuim dorința ta de îngrijire a tenului și de a identifica soluții pentru a-ți proteja pielea împotriva factorilor nocivi și de a înlătura imperfecțiunile inestetice prezente la nivelul tenului, gâtului, decolteului și umerilor.

Atelierul de Slăbit

Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate
© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate