Remodelare Corporală

Pentru Bărbați

Tratamentele de remodelare corporală presupun sculptarea și transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului, prin anumite proceduri efectuate cu aparate ce au încorporate tehnologie de ultimă generație sau cu ajutorul unor tehnici estetice și medicale noninvazive sau minim invazive. Printre cele mai frecvente rezultate urmărite și obținute în urma procedurilor de remodelare corporală: topirea grăsimii din zona abdominală și a flancurilor, tonifierea pielii, reducerea din centrimetrii în plus din zona tratată, reducerea cu până la 2 numere la curea.

Tratamentele de remodelare corporală sunt recomandate atunci când există zone ale corpului unde grăsimea se încapățănează să reziste, cum ar fi zona abdomenului, flancuri, coapse, chiar dacă ai o activitate fizică în mod regulat sau atunci când ții o dietă, ai slăbit în kilograme, dar pielea are un aspect flasc.

Tratamentele de remodelare corporală sunt realizate în condiții de maximă siguranță, cu aparate medical estetice, ce au încorporate tehnologii inovatoare, acreditate și testate de FDA (Food Drug Administration) care garantează rezultate rapide și sigure într-un timp scurt.

Tratamente Remodelare Corporala Barbati

Care sunt tratamentele de remodelare corporală de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

slabire in cm el

Slăbire în Centimetri cu VelaShape

În centrele noastre Atelierul de Slăbit, tratăm eficient și rapid celulita din orice zonă a corpului cu aparatele ultraperformante VelaShape II și VelaShape III. Dezvoltate de renumita companie Syneron Candela, VelaShape folosește o tehnologie revoluționară de tratament non-invaziv care elimină celulita tratând în același timp laxitatea pielii.
crio el

Slabire localizată prin criolipoliză CoolTech

Tratamentul de remodelare corporală efectuat prin criolipoliză cu aparatul CoolTech reduce semnificativ și eficient ţesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de răcire controlat care este încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.
tonifiere el

Remodelare Corporala si Tonifiere Piele cu Radiofrecventa

Cu ajutorul tratamentul cu radiofrecvența aparatului Safyre pe care îl realizăm la Atelierul de Slăbit, te vei bucura din nou de o piele fermă, cu aspect tânăr!

Tratament cu Ultrasunete pentru Barbati

Tratament cu ultrasunete

Ultrasunetul a fost încorporat în echipamente inovatoare de remodelare corporală pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii, precum: celulita, vergeturile, contracturile sau cicatricile.

Atelierul de Slăbit

Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate
© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate