Tratamente Piele și Păr pentru Bărbați - Atelierul de Slăbit

Tratamente pentru Piele și Păr

Pentru Bărbați

Tratamentele pentru piele și păr de la Atelierul de Slăbit sunt proceduri utilizate pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii și a părului. Aceste tratamente au devenit din ce în ce mai populare în rândul bărbaților datorită dorinței acestora de a-și păstra un aspect tânăr și de a îmbunătăți anumite imperfecțiuni estetice.

Aceste tratamente pot fi o modalitate excelentă de a îți îmbunătăți aspectul și de a îți crește încrederea în sine. Acestea sunt recomandate atunci când vrei să corectezi o afecțiune a pielii sau a părului sau când îți dorești să oferi pielii un aspect mai tânăr.

Tratamentele pentru piele și păr realizate de specialiștii din centrele AS sunt personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărei persoane. Ele oferă soluții eficiente pentru diverse probleme estetice și contribuie la menținerea unui aspect tânăr și sănătos.

Care sunt tratamentele pentru piele și păr de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

Lifting Instant Non-Chirurgical cu Radiofrecvența

Preț de la 380 RON

Tratamentul cu radiofrecvența pe care îl realizăm la Atelierul de Slăbit redă pielii tale fermitatea, aceasta căpătând un aspect întinerit.

Preț de la 380 RON

Tratament Riduri cu Micro-Needling

Preț de la 570 RON

Tratamentele cu Micro-needling Nanopore asigură întinerirea pielii pe termen lung și, în același timp, tratezi și anumite afecțiuni specifice precum: liniile fine de pe chip, riduri, piele flască, leziuni solare și pigmentare, cicatrici de acnee, pori măriți, cicatrici de la operații sau vătămare, îmbunătățești fermitatea și tonul pielii.

Preț de la 570 RON

Peeling

Preț de la 320 RON

Un ten fără acnee, curat și luminos – aceasta este una dintre cele mai mari promisiuni ale tratamentului de peeling din cadrul centrelor noastre Atelierul de Slăbit. Se alătură beneficii precum pielea întinerită, cu riduri estompate, care poate absorbi mai ușor substanțele de hidratare din creme și serumuri. 

Preț de la 320 RON

Tratament Vergeturi cu Micro-Needling

Preț de la 700 RON

Microneedling cu Nanopore Stylus este răspunsul pentru tratarea vergeturilor albe și a vergeturilor roșii. Prin tehnologia sa unică, dispozitivul creează microperforații până la nivelul dermului, producându-se astfel un microtraumatism ce stimulează fibroblaștii și secreția de factori de creștere, care conduc la regenerarea celulară rapidă. 

Preț de la 700 RON

Tratament Curățare Spate cu Hydrafacial

Preț de la 830 RON

Pentru că imaginea este importantă și în cazul bărbaților, Hydrafacial este tratamentul care rezolvă delicat și rapid această afecțiune, lăsând pielea curată și hidratată.

Preț de la 830 RON

Tratament împotriva căderii părului

Preț de la 700 RON

Prin intermediul tratamentului de mezoterapie, părul își recapătă densitatea, căderea părului se diminuează vizibil în intensitate, iar firele își refac structura și își recapătă grosimea.

Preț de la 700 RON

Care sunt tratamentele de remodelare corporală de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

Slăbire localizată prin Criolipoliză

Preț de la 699 RON

Tratamentul de remodelare corporală efectuat prin criolipoliză cu aparatul CoolTech reduce semnificativ și eficient ţesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de răcire controlat care este încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.

Tratare celulită cu VelaShape

În centrele noastre Atelierul de Slăbit, tratăm eficient și rapid celulita din orice zonă a corpului cu aparatele ultraperformante VelaShape II și VelaShape III, o tehnologie revoluționară de tratament non-invaziv care elimină celulita tratând în același timp laxitatea pielii.

Preț de la 485 RON

Remodelare corporală cu Eximia

Preț de la 300 RON

Să-ți menții forma dorită a corpului poate fi o provocare! Tratamentul EximiaMed este cea mai recentă tehnologie care câștigă tot mai multă popularitate datorită rezultatelor sale excelente de slăbire, tonifiere și întinerire. Procedura ajută la obținerea contururilor dorite ale corpului, fără intervenție chirurgicală.

Remodelare corporală și tonifiere piele cu Radiofrecvență

Cu ajutorul tratamentul cu radiofrecvența aparatului Safyre pe care îl realizăm la Atelierul de Slăbit, te vei bucura din nou de o piele fermă, cu aspect tânăr!

Preț de la 220 RON

Tratament cu Ultrasunete

Preț de la 220 RON

Ultrasunetul a fost încorporat în echipamente inovatoare de remodelare corporală pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii, precum: celulita, vergeturile, contracturile sau cicatricile.

Drenaj limfatic prin presoterapie

La Atelierul de Slăbit îți propunem drenajul limfatic cu aparatul “Esthetic Quirumed”. Această terapie este extrem de relaxantă, precum un masaj de calitate și este complet non-invazivă.

Preț de la 153 RON

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.