Rezultatele noastre - Atelierul de Slăbit

Rezultatele noastre

Before & After

Testimoniale

Tratament injectabil cu acid hialuronic pentru volumizarea buzelor

Mihaela a ales să facă un tratament injectabil cu acid hialuronic pentru volumizarea buzelor. Rezultatele sunt îmbucurătoare! Buzele ei sunt hidratate, pline și în armonie cu trăsăturile feței.

Anca a optat pentru tratamentul cu acid hialuronic cu scopul de a da volum aspectului buzelor. Efectul natural și conturat al buzelor sale a făcut-o să se simtă mai încrezătoare și să revină pentru această procedură.

Tratament PRP facial

Laura a optat pentru Terapia Vampir. După această procedură, tenul ei a devenit mai luminos și mai elastic, iar aspectul său s-a întinerit vizibil.

Tratament PRP scalp

Monica a luptat cu problemele de fragilitate capilară pentru o perioadă îndelungată, dar a găsit soluția în terapia cu plasmă bogată în trombocite. După doar 4 ședințe, problemele ei s-au rezolvat complet.

Peeling facial

Ioana a făcut o ședință de peeling facial. Prin eliminarea celulelor moarte și stimularea regenerării pielii, Ioana a obținut un ten proaspăt și radiant.

Tratament injectabil cu acid hialuronic pentru volumizarea buzelor

Andreea a ales tratamentul injectabil cu acid hialuronic pentru volumizarea buzelor. Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Cu ajutorul acestui procedeu, Andreea a obținut buze pline, hidratate și bine conturate.

Bianca a optat pentru tratamentul injectabil cu acid hialuronic pentru a-și volumiza buzele. Încântată de aspectul natural și plin al buzelor sale, Bianca se simte mai încrezătoare și mai mulțumită cu aspectul ei.

Pachet 4 ședințe de VelaShape III

Cu fiecare ședință, Cristina a simțit cum corpul său capătă contur și tonus, iar pielea devine mai fermă și mai catifelată. Cele 4 ședințe de VelaShape III, au transformat-o într-o versiune mai încrezătoare și mai fericită!

1 ședință de Criolipoliza

Maria a avut o experiență minunată la Atelierul de Slăbit! În urma ședinței de criolipoliză cu un aplicator, a fost uimită de rezultatele avute, reușind să scape de grăsimea nedorită. Mulțumită experienței pozitive de la Atelierul de Slăbit, Maria a devenit mai încrezătoare și mai fericită în corpul ei.

Pachet 6 ședințe de Radiofrecvență

La recomandarea terapeuților AS, a început cu o ședință săptămânală de radiofrecvență. Deși era un pic sceptic la început, după prima ședință, a observat o diferență. Pielea lui era mai fermă și mai elastică. Era un început promițător. Cu fiecare săptămână care trecea, rezultatele deveneau tot mai vizibile. După șase săptămâni de tratament, Mihai a fost uimit de transformare. Elasticitatea pielii se îmbunătățise și avea un aspect întinerit. Odată cu această schimbare, Mihai se simțea mai încrezător și mai fericit.

1 ședință de Criolipoliza cu 2 aplicatori

Ana-Maria a discutat cu un specialist în remodelare corporală, care i-a recomandat tratamentul de criolipoliză, să o ajute să scape țintit de grăsimea deranjantă din jurul abdomenului. Tratamentul a fost personalizat, pe nevoile și dorințele ei, astfel că Ana-Maria a efectuat o ședința de criolipoliză cu un aplic pe abdomen și 1 ședință cu 2 aplicatori pe flancuri. Rezultatul a venit repede, astfel că Ana-Maria a pierdut 3 cm în talie și 5 cm în zona ombilicală.

8 ședințe de Radiofrecvență

Clienta noastră, doamna Mihaela, avea aceeași problemă. Nu reușea să ajungă la forma dorită. A venit la Atelierul de Slăbit cu obiectivul de a reduce din circumferința abdomenului. După 8 ședințe de 40 de minute fiecare cu tratamentul de radiofrecvență combinate cu 8 ședințe de drenaj limfatic, doamna Mihaela a scăzut 2 cm în zona ombilicală și 3.5 cm în zona sub-ombilicală. Clienta noastră a apreciat și aspectul pielii, care s-a dovedit a fi vizibil îmbunătățit. Pielea devenise mai întinsă și mai fermă.

Tratament PRP scalp

Mihai a întâmpinat probleme serioase cu căderea excesivă a părului. Prin cele patru ședințe de terapie cu plasmă bogată în trombocite, și-a rezolvat problema. Părul său a devenit mai dens și mai sănătos, iar scalpul său a început să se regenereze într-un mod vizibil.

Tratament de curățare Hydrafacial

Dana a decis să încerce tratamentul de curățare Hydrafacial și a fost încântată de rezultate. Prin această procedură, tenul ei s-a curățat în profunzime, hidratat și revitalizat.

Tratament 6 ședințe Radiofrecvență

Simona a experimentat o transformare spectaculoasă la Atelierul de Slăbit, unde a efectuat un tratament de 6 ședințe de radiofrecvență! Cu fiecare ședință, pielea ei a căpătat o fermitate vizibilă, iar rezultatele au fost cu adevărat uimitoare.

Pachet 4 ședințe de VelaShape

După efectuarea unei evaluări, care este gratuită în centrele noastre, terapeuții cu pregătire medicală i-au alcătuit un plan personalizat de tratament combinat, care a inclus VelaShape. După 4 ședințe de VelaShape, clienta noastră a scăzut cu 2,5 cm. în talie, 4,5 cm. ombilical și 3 cm. subombilical. Planul de tratament a fost combinat și cu Criolipoliză, pentru rezultate mai rapide! La final, clienta ne-a mărturisit că s-a bucurat să apeleze la specialiștii noștri. Odată cu această schimbare de siluetă, i-a crescut încrederea în sine. Acum, se simte minunat în pielea ei și abia așteaptă sezonul cald!

Tratament de remodelare corporală Eximia Med

Eximia Med în acțiune! Slăbire semnificativă în centimetri: -3 cm. în talie, -6 cm. ombilical, -4 cm. subombilical. 

Eximia Med în acțiune! Slăbire semnificativă în centimetri: -3 cm. în talie, -6 cm. ombilical, -4 cm. subombilical. 

Eximia Med în acțiune! Slăbire semnificativă în centimetri: -3 cm. în talie, -6 cm. ombilical, -4 cm. subombilical. 

Tratament PRP scalp

Irina a ales să încerce tratamentul cu plasmă bogată în trombocite pentru scalp și a fost extrem de mulțumită de rezultatele obținute. Prin această procedură, Irina a observat o îmbunătățire semnificativă în densitatea și sănătatea părului său.

Tratament de lifting cu Radiofrecvență

Madalina a ales să încerce tratamentul de lifting cu radiofrecvență facială și a fost impresionată de rezultatele sale vizibile imediat după prima ședință. Tenul ei a devenit mai ferm și mai tonifiat, iar liniile fine și ridurile s-au atenuat semnificativ

Tratament cu Radiofrecvență și Ultrasunete

După 6 ședințe de radiofrecvență și ultrasunete, rezultatele Marianei au fost remarcabile. Aspectul pielii sale s-a îmbunătățit semnificativ, devenind mai fermă și mai tonifiată.

1 ședință Criolipoliza

Ana a fost uimită de rezultatele remarcabile obținute după o singură ședință de criolipoliză. Această procedură non-invazivă i-a sculptat silueta și i-a redus în mod vizibil grăsimea nedorită într-o singură sesiune.

Tratament cu Radiofrecvență și Ultrasunete

Teodora a achiziționat un pachet de 6 ședințe de radiofrecvență și ultrasunete. Cu fiecare ședință, a observat o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii, aceasta devenind mai fermă și mai tonifiată.

Tratament de curățare Hydrafacial

Tratamentul de curățare Hydrafacial este ideal pentru curățarea tenului acneic. Procedura ajută la hidratarea pielii, estompează urmele lăsate de comedoane, oferă elasticitate și un plus de strălucire tenului.

Tratament peeling facial

Natalia a optat pentru un peeling-ul facial și a fost încântată de rezultat. Pielea ei a căpătat un aspect luminos și întinerit.

9 ședințe de VelaShape III și o ședință de Criolipoliza

Rezultate extraordinare obținute în centrele noastre! După 9 ședințe VelaShape de 60 de minute și 1 ședință de criolipoliză cu 1 aplicator pe zona abdomenului inferior, clienta noastră a ajuns la aceste rezultate.

Rezultate extraordinare obținute în centrele noastre! După 9 ședințe VelaShape de 60 de minute și 1 ședință de criolipoliză cu 1 aplicator pe zona abdomenului inferior, clienta noastră a ajuns la aceste rezultate.

Rezultate extraordinare obținute în centrele noastre! După 9 ședințe VelaShape de 60 de minute și 1 ședință de criolipoliză cu 1 aplicator pe zona abdomenului inferior, clienta noastră a ajuns la aceste rezultate.

1 ședință de Criolipoliza

Adela a avut parte de rezultate spectaculoase chiar după o singură ședință de criolipoliză. Această procedură a redus vizibil grăsimea nedorită, transformându-i conturul corpului într-un mod remarcabil.

3 ședințe Criolipoliză și 12 ședințe VelaShape

Cu îndrumarea specialiștilor competeneți, perseverență, încredere și proceduri personalizate se obțin rezultate uimitoare. Iată ce înseamnă 3 ședințe Criolipoliză și 12 ședințe VelaShape 40 de minute.

Tratament de remodelare corporală cu VelaShape III

Mioara a făcut o alegere excelentă optând pentru un pachet de 4 ședințe de remodelare corporală cu VelaShape III. Rezultatele au fost rapide. A reușit să obțină silueta dorită și să își îmbunătățească textura pielii.

4 ședințe VelaShape III

Tratamentul cu VelaShape te ajută să recapeți rapid pielea fermă și întinsă, după o scădere semnificativă în greutate sau după o perioadă sedentară, cu lipsă de mișcare. Când pielea se așează bine pe corp, cu siguranță simți cum crește și încrederea în tine. Iată un exemplu de rezultat obținut cu VelaShape după 4 ședințe!

1 ședință de Criolipoliza cu 2 aplicatori

Liliana a făcut o alegere inspirată când a achiziționat o ședință de criolipoliză cu 2 aplicatori. A reușit să scape rapid de grăsimea nedorită. Rezultatele au fost remarcabile, oferindu-i astfel încrederea și satisfacția unei siluete mai definite și mai sănătoase.

4 ședințe VelaShape II

Aparatul VelaShape încorporează o tehnologie revoluționară de combatare a celulitei. Este recunoscut la nivel mondial pentru rezultatele remarcabile care se obțin într-un timp scurt. Iată un exemplu de rezultat obținut după numai 4 ședințe cu VelaShape II

8 ședințe VelaShape III

Rezultate uimitoare dupa 8 ședințe full-body cu VelaShape 3. Este remarcabilă puterea aparatului de a reduce celulita și de a remodela silueta! Imaginile spun totul!

Rezultate uimitoare dupa 8 ședințe full-body cu VelaShape 3. Este remarcabilă puterea aparatului de a reduce celulita și de a remodela silueta! Imaginile spun totul!

6 ședințe VelaShape III

Sub îndrumarea experților, Camelia a urmat un protocol precis, care a inclus o sesiune de slăbire localizată prin criolipoliză, cu două aplicații pe regiunea abdominală și patru sesiuni de VelaShape de 60 de minute, pentru tonifierea pielii de pe picioare. Rezultatele au fost remarcabile! Camelia nu numai că a obținut o reducere de 6,4 cm în zona taliei și 5 cm în zona ombilicală, dar și-a remodelat corpul într-o manieră armonioasă și sănătoasă.

6 ședințe Radiofrecvență faciala

Elena a venit veselă în centrul nostru și cu încredere că va obține un chip întinerit după o cură completă de radiofrecvență. În urma evaluării faciale, Elena a primit o recomandare personalizată de 6 ședințe de radiofrecvență, la interval de 7-10 zile și apoi întreținere o dată pe lună. Chipul Elenei s-a luminat după prima ședință efectuată, așa cum specialistul a promis. Apoi, îmbunătățirile se observau de la o ședință la alta.

Criolipoliza și Velashape

Iată rezultatele după 1 ședință de criolipoliză abdomen, 1 ședință de criolipoliză flancuri și 6 ședințe VelaShape de 90 de minute.

4 ședințe Velashape III

Miruna a experimentat o transformare uimitoare după cele 4 ședințe de VelaShape III. Acest tratament a ajutat-o să scape rapid de celulită, iar pielea ei a devenit vizibil mai tonifiată și fermă.

Testimoniale

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate