Tratamente de Remodelare Corporală pentru Femei - Atelierul de Slăbit

Remodelare Corporală

Pentru Femei

Tratamentele de remodelare corporală presupun sculptarea și transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului, prin anumite proceduri efectuate cu aparate ce au încorporate tehnologie de ultimă generație sau cu ajutorul unor tehnici estetice și medicale non-invazive sau minim-invazive. Printre cele mai frecvente rezultate urmărite și obținute în urma procedurilor de remodelare corporală, se numără: diminuarea celulitei, tonifierea pielii și a mușchilor, obținerea unui aspect întinerit al pielii.

Tratamentele de remodelare corporală sunt recomandate pentru recăpătarea aspectului ferm al pielii atunci te confrunți cu celulita, pielea flască sau lipsa elasticității, după o scădere bruscă în greutate, dacă ai născut și ai încheiat perioada de alăptare sau pur si simplu dacă îți dorești să te menții în formă.

Tratamentele de remodelare corporală sunt realizate în condiții de maximă siguranță, cu aparate medical estetice, ce au încorporate tehnologii inovatoare, acreditate și testate de FDA (Food Drug Administration) care garantează rezultate rapide și sigure într-un timp scurt. Femeile de toate vârstele pot urma tratamente de remodelare corporală care trebuie efectuate numai de către specialiști pregătiți în domeniu.

Care sunt tratamentele de remodelare corporală de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

Tratament pentru celulită cu VelaShape

În centrele noastre Atelierul de Slăbit, tratăm eficient și rapid celulita din orice zonă a corpului cu aparatele ultraperformante VelaShape II și VelaShape III. Dezvoltate de renumita companie Syneron Candela, VelaShape folosește o tehnologie revoluționară de tratament non-invaziv care elimină celulita tratând în același timp laxitatea pielii.
AA8A4786 Cropped

Slabire localizată prin criolipoliză CoolTech

Tratamentul de remodelare corporală efectuat prin criolipoliză cu aparatul CoolTech reduce semnificativ și eficient ţesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de răcire controlat care este încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.
Tonifierea Pielii cu Radiofrecvența Safyre

Remodelare Corporală și Tonifiere Piele cu Radiofrecvență

Cu ajutorul tratamentul cu radiofrecvența aparatului Safyre pe care îl realizăm la Atelierul de Slăbit, te vei bucura din nou de o piele fermă, cu aspect tânăr!

Tratament cu ultrasunete

Ultrasunetul a fost încorporat în echipamente inovatoare de remodelare corporală pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii, precum: celulita, vergeturile, contracturile sau cicatricile.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate