Epilare definitivă pentru Femei - Atelierul de Slăbit

Epilare Definitivă

Pentru Femei

Epilarea definitivă implică distrugerea rădăcinilor firelor de păr din stratul mijlociu al pielii (derm) prin intermediul căldurii. Procedura de epilare cu laser este eficientă într-o anumită fază a creșterii firelor de păr, când acestea se află în teaca lor. Astfel, tratamentul de fotoepilare devine util și eficient. Din acest motiv, ședințele de epilare definitivă urmează o anumită ciclicitate și se repetă în funcție de etapele de creștere ale firelor de păr din zonele vizate de pe față sau corp.

Folosită de cele mai multe ori din motive estetice, epilarea laser poate fi aplicată și pentru a ameliora, trata sau preveni anumite afecţiuni cutanate, precum hirsutismul, chistul pilonidal recidivant, creşterea sub piele a firelor de păr, foliculita, hidradenita supurativă, pentru leziunile de la nivelul axilei.

 

La Atelierul de Slăbit, epilarea definitivă cu laser este efectuată de către medici dermatologi cu experiență, cu competențe pentru aplicarea protocolului de tratament care se potrivește cel mai bine tipului tău de piele. În plus, medicul dermatolog poate remarca leziunile cutanate, în cazul existenței acestora și vei primi recomandări medicale, dacă ai nevoie de investigații suplimentare. În acest fel, efectuezi un tratament de epilare definitivă în deplină siguranță și ai certitudinea că pielea ta este pe cele mai bune mâini.

Epilarea definitivă pentru Femei la Atelierul de Slăbit

Epilare Definitivă cu Laser Primelase

Preț de la 103 RON

Epilarea definitivă cu laserul diodă Primelase efectuată la Atelierul de Slăbit oferă rezultate rapide, după prima ședință, poate trata și pielea bronzată și asigură rezultate excelente și pe texturile mai fine, mai deschise.

Preț de la 103 RON

Epilare Definitivă cu Laser Elysion

Preț de la 79 RON

Epilarea definitivă eficientă pe pielea albă, închisă la culoare, fină, uscată sau sensibilă se realizează în centrele Atelierul de Slăbit cu laserul Diodă Elysion Pro. Aceasta nu doare, iar în zonele tratate firele de păr sunt eliminate pe o perioadă lungă de timp. 

Preț de la 79 RON

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.