Injectări pentru Femei - Atelierul de Slăbit

Injectări

Pentru Femei

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic și toxina botulinică reprezintă două dintre cele mai populare metode non-chirurgicale utilizate în medicina estetică pentru îmbunătățirea aspectului pielii și combaterea semnelor de îmbătrânire.

Tratamentele de injectare nu doar că te ajută să ameliorezi semnele vizibile ale îmbătrânirii, dar modifică și modul în care te percepi pe tine însuți și cum te prezinți lumii. Cu rezultate rapide și durabile, injectările sunt proceduri minim invazive, cu un timp de recuperare minim ce îți permite să îți reiei activitățile normale imediat după tratament.

În călătoria spre un ten mai tânăr și mai strălucitor, alegerea locului unde se va realiza tratamentul este la fel de importantă precum tratamentul în sine. La Atelierul de Slăbit, îți oferim mai mult decât o simplă procedură de injectare. Te vei bucura de o experiență care îți pune nevoile și obiectivele în centrul atenției. 

Injectare pentru Femei la Atelierul de Slăbit

Injectare cu Acid Hialuronic

Preț de la 1500 RON

Acidul hialuronic este o substanță naturală produsă de organism, esențială pentru menținerea hidratării și elasticității pielii, care poate reține de o mie de ori greutatea sa în apă. 

Preț de la 1500 RON

Injectare cu Toxina Botulinică

Preț de la 850 RON

Întreținerea frumuseții și a tinereții este o călătorie a auto-îngrijirii și a încrederii de sine. Toxina botulinică, a devenit un instrument esențial în arsenalul celor care doresc să își mențină un aspect proaspăt și juvenil.

Preț de la 850 RON

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.