Tratamente Piele și Păr pentru Femei - Atelierul de Slăbit

Tratamente pentru Piele și Păr

Pentru Femei

Tratamentele pentru piele și păr de la Atelierul de Slăbit sunt proceduri utilizate pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii și a părului. Aceste tratamente au devenit din ce în ce mai populare în rândul femeilor datorită dorinței acestora de a-și păstra un aspect tânăr și de a îmbunătăți anumite imperfecțiuni estetice.

Aceste tratamente pot fi o modalitate excelentă de a îți îmbunătăți aspectul și de a îți crește încrederea în sine. Acestea sunt recomandate atunci când vrei să corectezi o afecțiune a pielii sau a părului sau când îți dorești să oferi pielii un aspect mai tânăr.

Tratamentele pentru piele și păr realizate de specialiștii din centrele AS sunt personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărei persoane. Ele oferă soluții eficiente pentru diverse probleme estetice și contribuie la menținerea unui aspect tânăr și sănătos.

Care sunt tratamentele pentru piele și păr de care poți să te bucuri la Atelierul de Slăbit?

Lifting Instant Non-Chirurgical cu Radiofrecvența

Preț de la 330 RON

Tratamentul cu radiofrecvența pe care îl realizăm la Atelierul de Slăbit redă pielii tale fermitatea, aceasta căpătând un aspect întinerit.

Preț de la 330 RON

Tratament Micro-Needling față și scalp

Preț de la 570 RON

Viitorul este aici și se numește Nanopore Stylus, dispozitivul revoluționar de microneedling conceput să ofere o soluție inteligentă pentru întinerirea pielii, permite specialiștilor în estetică facială să personalizeze îngrijirea pielii pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client. 

Preț de la 570 RON

Peeling

Preț de la 320 RON

Un ten fără acnee, curat și luminos – aceasta este una dintre cele mai mari promisiuni ale tratamentului de peeling din cadrul centrelor noastre Atelierul de Slăbit. Se alătură beneficii precum pielea întinerită, cu riduri estompate, care poate absorbi mai ușor substanțele de hidratare din creme și serumuri. 

Preț de la 320 RON

Terapia Vampir

Preț de la 820 RON

Tratamentele inovatoare se dezvoltă și surprind, iar una dintre cele mai efectuate terapii din lume este cea cunoscută sub numele de „Terapia Vampir”. Cu rezultate remarcabile în regenerarea pielii și promovarea tinereții, Terapia Vampir este o procedură din ce în ce mai solicitată în clinicile de înfrumusețare.

Preț de la 820 RON

Tratament Vergeturi cu Micro-Needling

Preț de la 350 RON

Microneedling cu Nanopore Stylus este răspunsul pentru tratarea vergeturilor albe și a vergeturilor roșii.  Dispozitivul creează microperforații până la nivelul dermului, ce stimulează fibroblaștii și secreția de factori de creștere care conduc la regenerarea celulară rapidă.

Preț de la 350 RON

Tratament Curățare Spate cu Hydrafacial

Preț de la 780 RON

Aparatul HydraFacial este o tehnologie de ultimă generație care poate fi utilizat în locul tratamentelor de curățare cu laser și care ajută la refacerea țesutului cutanat. Este ideal pentru curățarea pielii spatelui, gâtului și a decolteului .

Preț de la 780 RON

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.