Rezervare ședințe îngrijire personală - Atelierul de Slăbit

Și noi am fost scoși brusc din rutina zilnică..

Ceea ce ne-a facut să ne gândim la un cadou pentru tine 🤔 🎁

Ce  știm?

Perioada pe care o traversăm cu toții are un impact puternic asupra condiției noastre fizice și ne influențează atât starea psihică, cât și pe cea emoțională. Am fost scoși brusc din rutina zilnică, din dietele pe care le urmam sau din programul de exerciții și întreținere corporală pe care le efectuam. Cu toate acestea, uneori, o pauză este bine-venită! Ne ajută să ne planificăm mai bine acțiunile următoare și ne îndeamnă să stabilim un set de priorități pe care să le avem în vedere pe viitor.

Ce credem?

În această perioadă de reflexie, noi ne dorim să fim alături de tine și să participăm activ la planurile tale de viitor legate de frumusețea ta. Știm că lucrurile vor reveni la normal cel mai probabil în a doua jumătate a lunii mai. Înainte să înceapă vara, când restricțiile de circulație care se vor mai relaxa, cu siguranță vei dori să-ți reiei rutina îngrijirii corpului și a pielii, să le pregătești pentru expunerea la soare și pentru îmbrăcămintea lejeră sezonului estival.

Ce ne dorim?

Astfel, ne dorim să venim în întâmpinarea ta și te invităm să alegi unul dintre cele 3 tratamente corporale care este prioritar pentru tine, după ridicarea restricțiilor.

 

Noi îți rezervăm prioritar locul pentru procedură când redeschidem centrele și îți oferim cadou o cântărire cu cântarul nostru premium InBody 270.

Ce înseamnă un cântar premium?

Rezervă-ți locul

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.