Nutriție - Atelierul de Slăbit

Nutriție

Ai reușit să slăbești și să obții un corp mai tonifiat când ai ținut ultima dată regim? Dar rezultatele? S-au menținut în timp așa cum ți-ai dorit?

Nutriția personalizată, dedicată fiecărui organism împreună cu procedurile potrivite de remodelare corporală reprezintă tratamentul eficient pentru a obține silueta mult visată. De ce? Pentru că un plan al dietei alimentare prescris de un medic specializat te va ajuta să slăbești sănătos și corect. Iar procedurile corporale recomandate de specialiștii în remodelare, vor desăvârși rezultatele obținute prin dietă.

Fă-ți o programare la medicul nutritionist la centrul Atelierul de Slăbit Dorobanți, Clinica AS.

De ce suntem unici pe piață și garantăm rezultatele?


✓ dispunem de medici nutriționiști în cadrul centrelor noastre Atelierului de Slăbit, datorită clinicii medicale integrate în conceptul centrelor.

✓ integrăm simultan: experiența medicală și procedurile de remodelare corporală

✓ acționăm pe baza cauzei afecțiunii

✓ tratăm în același timp cauza (kilogramele) și efectul (pielea cu celulită și fără tonus)

✓ dispunem de aparatură de ultimă generație și cele mai noi protocoale de aplicare a tratamentelor corporale

 

Povestea Atelierului de Slăbit este inspirată de oameni ca tine. Am pornit din dragoste pentru frumos! Frumosul care implică nu doar frumusețea, ci tot ceea ce generează ea în jurul oamenilor: sănătatea, starea de bine, încrederea în sine, convingerea că se pot face lucruri frumoase pentru cei dragi! De aceea, te afli în cel mai potrivit loc pentru a-ți reclădi frumusețea, așa cum ți-o dorești, ca să-ți crești puterea de a crede în propriile forțe.

Start în 4 pași pentru silueta dorită!

Pasul 1 – Consult de nutriție

Medicul nutriționist îți evaluează starea actuală de sănătate a organismului în funcție de istoricul tău medical și îți va prescrie anumite analize de sânge. De asemenea, se va stabili baza pentru planul de nutriție, astfel încât acesta să corespundă nevoilor tale. În acest stadiu, medicul nutritionist va afla despre obiceiurile tale alimentare, care sunt provocările pe care le întâlnești atunci când începi o dietă și care sunt mâncârurile preferate. Toate acestea, vor ajuta medicul nutritionist să alcătuiască un plan alimentar pe care să-l urmezi cu plăcere și satisfacție, decât din obligație. În acest fel vei putea menține regulile alimentare mai ușor și tot procesul nu ți se va părea atât de dificil.

Pasul 2 – Istoricul și evaluarea greutății cu setarea țintei de greutate

Se efectuează analiza compoziției corporale, compusă din mai multe elemente: masa de grăsime totală, masa de grăsime viscerală, masa musculară, masa hidrică intracelulară/extracelulară. Apoi, medicul nutriționist îți calculează rata metabolică de repaus.

Pasul 3 – Alcătuirea unui program nutrițional personalizat

Planul de nutriție reprezintă mai mult decât o dietă alimentară. Este necesar ca acesta să fie inclus în stilul de viață zilnic, în care obiceiurile vechi sunt înlocuite cu activități noi, mai sănătoase, pentru a obține și menține rezultatele pe termen lung. Aici, medicul nutritionist va ține cont de preferințele tale alimentare. Vei învăța ce este nevoie să faci ca să scapi de frica de înfometare.

Planul nutrițional cuprinde: ⁃ Reguli generale de alimentație ⁃ Stabilirea nivelului minim de activitate fizică ⁃ Intervalul orar pentru mesele recomandate din dieta alimentară ⁃ Metode pentru evitarea înfometării

Pasul 4 – Recomandarea procedurilor de remodelare corporală

Procedurile de remodelare corporală vin în întâmpinarea amprentelor pe care kilogramele în plus le-au lăsat asupra pielii. Te ajută să slăbești mai repede, dar să obții în același timp un corp cu trăsături armonioase. Toate acestea sub îndrumarea medicilor specialiști din Clinica AS.

REZULTATELE pe care le vei obține după primele 3 luni:


✓ scăderea în greutate

 

✓ subțierea taliei și a coapselor

 

✓ diminuarea vizibilă a celulitei

 

✓ mai multă fermitate pentru pielea ta

 

✓ combaterea retenției de apă

 

✓ detoxifierea organismului

Monitorizarea progresului și menținerea rezultatelor

 

În cadrul oricărui pachet de nutriție, meniurile sunt concepute împreună cu medicul nutriționist, ținând cont de nevoile și preferințele tale alimentare, de nevoile, programul tău, cât și de starea de sănătate. În acest fel, ne asigurăm împreună că îți îndeplinești obiectivele propuse rapid, într-un mod sănătos.

Cum se mențin rezultatele?

 

– Participi activ la schimbarea pe care îți dorești să o faci

 

– Adaptarea periodica a meniurilor, cu ajutorul medicului nutritionist, la diverse situații pe care le întâmpină

 

– Cântărirea la medic pentru a vedea exact progresul: modificarile pe analiza compoziției corporale, masa de grăsime sau masa musculară.

 

Consultație inițială nutriție

Categorie: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Locație: Clinica AS

Preț: 250 RON

Pachet 1 - 8 consultații medicale

Categorie: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Locație: Clinica AS

Preț: 1440 RON

Pachet 2 - 8 consultații medicale + 8 ședințe de relaxare și drenaj limfatic

Categorie: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Locație: Clinica AS

Preț: 1600 RON

Pachet 3 - 8 consultații medicale + 8 ședințe relaxare și drenaj limfatic + 4 ședințe VelaShape 3 de 30 minute

Categorie: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Locație: Clinica AS

Preț: 3000 RON

NU UITA! Cu răbdare și perseverență ajungi unde îți propui!

Indiferent care este schimbarea pe care ți-o doresti, scădere sau menținere în greutate, dorința de a avea mai multă energie, de a te simți bine în corpul tău, de a învăța să te alimentezi sănătos necesită timp și dedicare.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Programează-te la noi!