Vrei sa elimini definitiv firele de par din zona inghinala? - Atelierul de Slăbit

Vrei sa elimini definitiv firele de par din zona inghinala?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Pentru ca vrei sa te epilezi definitiv in zona inghinala, “Atelierul de Slabit” are o oferta pentru nevoile tale.
Stim ca te-ai saturat sa fii mereu atenta cu firele crescute in zona intima si vrei sa incepi procesul de epilare definitiva in acesta zona.

epilare definitiva
Oferta fiind foarte buna, iar cererea in Clinica noastra foarte ridicata pentru epilarea definitiva laser inghinal,  te sfatuim sa-ti faci o rezervare din timp pentru a beneficia de cea mai buna oferta de pret.

Despre EPILAREA DEFINITIVA si beneficiile ei
Tot mai multe saloane de beauty sunt afectate de orientarea clientelor spre epilarea definitiva laser, in detrimentul epilarii cu ceara.
Dar, sa fim sinceri, este un parcurs firesc. Femeia moderna trebuie sa arata bine in permanenta, in plus se gandeste la costuri: epilarea definitiva reuseste sa se pozitioneze mai bine din punct de vedere calitate-pret, fata de metoda epilarii cu ceara.

peelig atelierul deslabit

La “Atelierul de Slabit”, epilarea definitiva laser este efectuata doar de catre un specialist cu experienta.
Acesta va efectua procedura in conditii de igiena si discretie maxima, ulterior va face observatii privind cresterea firelor de par intr-un jurnal al pacientului.

Rezultatele sunt vizibile imediat si dureaza in functie de ciclul de crestere al firului de par. “Acesta are trei stadii: anagen (faza activa), catagen (faza de tranzitie) si telogen (faza de repaus). Singurul moment in care poate fi distrus este atunci cand este faza activa. Pentru eliminarea completa a firelor de par nedorite, organismul si tipul de folicul de par  sunt cele care ne indica numarul de sedinte necesare pana iti atingi visul de a avea o piele fina in fiecare zi.” (specialist “Atelierul de Slabit”).

[vfb id=’1′]

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate