VelaShape III, tratamentul pentru un corp perfect în orice sezon

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Vara se apropie de final, dar vremea călduroasă se prelungește și în septembrie. Tuturor ne place vara, cu soarele strălucitor, temperaturile ridicate, petreceri în aer liber și evenimente speciale. Cât timp temperaturile se mențin ridicate, înseamnă că hainele rămân pantalonii scurți, rochiile decoltate, tricourile și, de ce nu, chiar costumele de baie. De aceea, pentru o mare parte dintre doamne și domnișoare celulita este îngrijorătoare. Se estimează că 85% până la 98% dintre femeile cu vârsta de peste 16 ani au celulită, indiferent de mărimea, forma sau greutatea lor. Chiar și o persoană sportivă, în formă maximă, se poate confrunta cu aspectul pielii sub formă de coajă de portocală, care se încăpățânează să răspundă la exerciții fizice. 

Vestea excelentă este că tehnologia este atât de avansată în prezent încât poate netezi și strânge pielea și poate diminua aspectul celulitei într-un tratament neinvaziv ușor. În Centrele Atelierul de Slăbit din București se poate trata celulita și aspectul pielii cu coajă de portocală cu ajutorul VelaShape III.

Velashape utilizează trei procese pentru a obține rezultatele dorite. Lumina infraroșie care încălzește direct zona vizată, frecvența bipolară care ghidează căldura pentru a mări temperatura în profunzime într-un mod sigur și rapid, fără a deteriora pielea și vacuum-ul pentru a ridica țesutul vizat aproape de sursa de energie. Un singur tratament se poate realiza în mai puțin de o oră, în funcție de dimensiunea zonei tratate. Cele mai multe dispozitive non-invazive de conturare a siluetei corpului sunt bazate pe repetarea procedurii în serie. Situația este aceeași și în cazul VelaShape III. Pentru rezultate maxime, sunt recomandate între 4 și 6 tratamente. 

Îmbunătățirea calității pielii se observă imediat, după prima procedură, când suprafața pielii începe să devină mai netedă și mai fermă. Rezultatele maxime sunt de obicei observate în aproximativ 10 săptămâni. În funcție de particularitățile organismului, specialiștii cu pregătire medicală din Centrele AS alcătuiesc o schemă personalizată de tratament VelaShape. Rezultatele obținute în urma tratamentului vor persista timp îndelungat dacă este urmată o dietă alimentară echilibrată și un regim de exerciții fizice, după cum vor fi recomandate.

Mulți clienți ai centrelor Atelierul de Slăbit descriu experiența de tratament ca fiind similară cu un masaj fierbinte. Terapeuții noștri lucrează îndeaproape cu medici specializați în îngrijirea pielii și sunt instruiți conform celor mai noi protocoale de tratament cu pentru a asigura un tratament sigur și confortabil. Tratamentul VelaShape este sigur și eficient pentru toate tipurile de piele. Acesta funcționează cu căldură, prin urmare temperatura pielii din zonele tratate va crește în timpul efectuării tratamentului. 

Așadar, chiar dacă vara este spre final, VelaShape prelungește vremea pentru pantalonii și rochiile scurte. Te așteptăm în centrele noastre să începi chiar acum un tratament cu VelaShape III să observi rezultatele direct pe pielea ta!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Atelierul de Slăbit

Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate
© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate