Un corp modelat cu VelaShape - Atelierul de Slăbit

Un corp modelat cu VelaShape

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Ai probleme cu celulita? Nu ești singură în toată această luptă! Știm că indiferent de vârstă sau greutate, această afecțiune poate fi o sursă majoră de stres și anxietate. Dar, nu trebuie să te simți neajutorată, deoarece tehnologia a evoluat enorm și acum există un tratament eficient pentru celulita – VelaShape. Acest tratament non-invaziv și sigur poate ajuta la reducerea aspectului celulitei și la tonifierea pielii, oferind rezultate rapide și eficiente fără durere sau perioade de recuperare lungi. Descoperă cum poți să te transformi într-o versiune mai bună a ta, de care vei fi mândră, cu ajutorul specialiștilor de la Atelierul de Slăbit și tehnologia revoluționară VelaShape.

VelaShape pare uneori prea incredibil pentru a fi adevărat. Dar știința din spatele acestei magii este foarte reală.

Ce este VelaShape?

VelaShape este un tratament non-invaziv și sigur care utilizează tehnologia de radiofrecvență și lumină infraroșie pentru a reduce aspectul celulitei și a tonifia pielea. Acest tratament poate fi aplicat pe coapse, fese, abdomen și brațe, iar rezultatele pot fi văzute în doar câteva ședințe.

VelaShape 2 vs. VelaShape 3

VelaShape 2 utilizează tehnologia de radiofrecvență pentru a trata celulita și poate fi adaptat în funcție de nevoile individuale ale fiecărei paciente. Acest tratament poate fi aplicat pe coapse, fese, abdomen și brațe și poate oferi rezultate rapide și eficiente, fără durere sau perioade de recuperare lungi.

VelaShape 3 lansat mai recent, adaugă o lumină infraroșie mai puternică la tehnologia de radiofrecvență utilizată în VelaShape 2. Acest lucru înseamnă că VelaShape 3 poate oferi rezultate mai rapide și mai eficiente decât VelaShape 2. De asemenea, VelaShape 3 poate fi utilizat atât pe corp cât și în zone delicate precum brăbia, pentru tratamentul gușei sau a bărbiei duble. 

În ceea ce privește siguranța, ambele versiuni ale tratamentului VelaShape sunt considerate sigure și eficiente.

Cum funcționează VelaShape?

VelaShape utilizează tehnologia de radiofrecvență și lumină infraroșie pentru a încălzi țesutul adipos și a îmbunătăți circulația sanguină. Acest proces ajută la reducerea celulitei și la tonifierea pielii. Tratamentul este non-invaziv și nu necesită anestezie sau incizii, ceea ce înseamnă că te poți întoarce imediat la activitățile tale obișnuite.

Beneficiile VelaShape pe scurt

VelaShape îmbunătățește forma și tonusul corpului prin tratarea simultană a țesuturilor profunde și a stratului superior al pielii. Abordarea de ultimă generație a VelaShape s-a dovedit atât de eficientă, încât în cele mai multe studii clinice, participanții au experimentat o reducere circumferențială medie între 1,3 și 7,6 cm. în zonele tratate – și după doar patru tratamente! Un alt studiu a constatat că celulita participanților a fost redusă cu până la 63%.

Așadar unul dintre avantajele majore ale VelaShape este viteza cu care rezultatele pot fi obținute. Astfel, poți observa o reducere semnificativă a celulitei și o tonifiere a pielii în doar câteva ședințe. De asemenea, vei vedea cum slăbești în centimetri. VelaShape poate fi utilizat pentru a trata mai multe zone ale corpului în aceeași ședință, astfel încât să se obțină rezultatele dorite mai rapid.

Celulita este o problemă dificil de tratat prin dietă și exerciții fizice, dar VelaShape oferă rezultate rapide și eficiente fără durere sau perioade de recuperare, iar tu ajungi să te bucuri de pielea tonifiată, fără efort. 

Dacă dorești să scăpi de celulită și să te bucuri un corp mai tonifiat, te așteptăm la Atelierul de Slăbit pentru tratamentul cu VelaShape.

În concluzie, atât VelaShape 2, cât și VelaShape 3 sunt tratamente eficiente pentru celulită și modelarea corporală, dar VelaShape 3 poate oferi rezultate mai rapide și mai eficiente datorită tehnologiei de lumină infraroșie mai puternice.

Hai la Atelierul de Slăbit și transformă-ți corpul în silueta mult visată!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.