Tratamentele de remodelare corporală – arma ta în obținerea corpului perfect pentru vară - Atelierul de Slăbit

Tratamentele de remodelare corporală – arma ta în obținerea corpului perfect pentru vară

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Soarele a ieșit, vremea se încălzește și se apropie timpul în care vei îmbrăca costumul de baie și te vei mândri cu silueta ta!

Este timpul să încetezi să-ți mai faci griji pentru pielea lăsată, celulită sau grăsimea care se încăpățânează să dispară din anumite zone ale corpului. Terapeuții noștri experimentați din centrele Atelierul de Slăbit sunt aici să te ajute pentru a rezolva toate aceste probleme, ca tu să dobândești corpul visurilor tale. Întâmpini astfel zilele însorite și calde cu mai multă încredere în tine. Tratamentele noastre corporale sunt puternice, inovatoare și oferă rezultate rapid, iar tu abia vei aștepta să porți hainele de vară. În centrele noastre, folosim tehnologie acreditate FDA sau E.U. pentru a te asigura de o experiență sigură și eficientă.

Să vorbim despre modul în care diverse proceduri te pot ajuta să obții corpul de vară pe care toată lumea îl va iubi. Aceste tratamente sunt non-invazive, așa că nu va trebui să-ți faci griji pentru recuperare. 

Tratament pentru laxitatea pielii

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră îți pierde elasticitatea. Apare celulita și devin tot mai vizibile iregularitățile pielii. Pielea lăsată apare, de asemenea, odată cu îmbătrânirea pielii, când grăsimea din straturile profunde ale pielii scade. Un rol important în deteriorarea pielii îl are și lumina ultravioletă (UV) a soarelui, care acționează cu timpul împotriva pielii noastre.

Tratamentul cu radiofrecvență pe care îl poți efectua în centrele noastre ajută la strângerea pielii de pe brațe, abdomen, fese și picioare. Strângerea pielii implică direcționarea și încălzirea dermului pentru a stimula contracția colagenului. Încălzirea acestuia stimulează producția de nou colagen, fapt ce întărește pielea și îi oferă un aspect mai neted și întinerit.

Cu ajutorul radiofrecvenței, vizezi zonele cu probleme pentru a obține corpul perfect de vară.

Tratamentul celulitei

Ai avut vreodată o piele plină de noduri și gropițe? Celulita se poare instala pe mai multe zone ale corpului, precum: abdomen inferior, partea superioară a brațelor și, cel mai frecvent, pe coapse și fese. Cazurile severe de celulită fac pielea să arate foarte îmbătrânită.

Când celulele adipoase se acumulează sub stratul de piele, creează o suprafață neuniformă. Factorii hormonali pot fi implicați în dezvoltarea celulitei. Celulita este un alt semn al îmbătrânirii pielii atunci când pielea devine mai puțin elastică. Toată lumea poate avea celulită, deși creșterea în greutate poate face celulita mai vizibilă. De asemenea, este mai frecventă la femei.

Exercițiile fizice, slăbirea, masajul și cremele pentru celulită sunt eficiente în îmbunătățirea aspectului pielii, dar nu suficiente. Și aici intervin echipamentele cu tehnologii de ultimă generație care au puterea de a trata celulita, precum VelaShape. Procedura se poate realiza în toate Centrele AS din București.

Reducerea grăsimilor

Foarte eficient este tratamentul de criolipoliză, care poate reduce țintit grăsimea de pe abdomen, flancuri, coapse sau brațe. În urma procedurii, celulele adipoase din zona tratată sunt complet distruse și apoi eliminate din organism pe cale naturală. Este foarte important ca după tratament să te asiguri că bei suficientă apă. 

Cu ajutorul nostru, ești mai aproape de obiectivele tale corporale de vară decât îți imaginezi. 

Te așteptăm să te programezi!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate