Tratamente profesionale, între răsfăț și necesitate - Atelierul de Slăbit

Tratamente profesionale, între răsfăț și necesitate

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Știi ce tip de piele ai? Specialiștii centrelor noastre o definesc pentru tine. În urma unei evaluări efectuate gratuit la prima programare, vei afla care sunt tratamentele de care ai nevoie și produsele care se potrivesc cel mai bine pielii tale, pentru a se menține tânără și frumoasă cât mai mult timp. O alternativă la medicina estetică sunt procedurile inovatoare de întinerire a pielii, de ștergere a ridurilor, tratarea celulitei și a laxității pielii, care oferă rezultate după prima ședință. În centrele AS lucrăm cu echipamente moderne, sigure, acreditate FDA sau de Uniunea Europeană. 

Care sunt cele mai importante avantaje pe care ți le oferă vizitele regulate la centrul de înfrumusețare?

Eficiență față de metodele clasice de îngrijire

Nu te poți aștepta ca pielea ta să fie netedă și luminoasă dacă tenul prezintă pori înfundați, fire de păr nedorite, acnee sau celule moarte. Deși există diverse produse de îngrijire a pielii pe care le poți utiliza acasă, ce pot înlătura o parte dintre probleme pielii, rezultatele nu pot fi comparate cu îngrijirea profesională. Pentru un aspect impecabil, o piele imaculată, hidratată și întinerită este nevoie să apelezi la specialiști în estetică facială și corporală. În centrele specializate sunt disponibile proceduri efectuate cu echipamente de ultimă generație, mult superioare față de metodele clasice de îngrijire sau vizita la cosmetică.

Beneficiezi de suportul specialiștilor

Terapeuți cu ani de experiență sunt gata să vină în ajutorul pielii tale. Fie că îți dorești un tratament facial sau corporal, specialiștii în estetică facială sau remodelare corporală îți vor alcătui un set de proceduri personalizate, care te vor ajuta să ajungi repede la rezultatele dorite. Practic, primești o scurtătură către întinerirea pielii cu ajutorul celor mai tehnologii, iar efectele sunt garantate și le vei observa imediat. 

Obții rezultatele dorite într-un timp scurt

Timpul tău este prețios pentru noi, de aceea te ajutăm să profiți de el la maximum. În funcție de obiectivul pe care îl ai, rezultatele nu se lasă așteptate. Așadar, poți obține un ten curat și luminos după o ședință de Hydrafacial, o piele intens hidratată după un tratament Intraceuticals, lifting instant după prima ședință de radiofrecvență, diminuarea celulitei după o ședință VelaShape, topirea țintită a grăsimii de pe corp după criolipoliza Cooltech, întinerire instantă după mezoterapie.

Îți menții frumusețea și sănătatea pielii timp îndelungat

Avem specialiștii și tehnologia cu ajutorul cărora te ajutăm să controlezi îmbătrânirea pielii. Cel mai eficient tratament este să previi și să acționezi la timp. Poți apela la tratamente profesionale pentru estomparea ridurilor încă din fazele incipiente, tratarea celulitei de la debut sau menținerea unei pieli hidratate și tonifiate. 

Relaxare și un timp dedicat numai pentru tine

Este bine venit un moment de relaxare după zile agitate. Este cu atât mai încurajator când știi că obții și beneficii importante pentru pielea ta. 

Te așteptăm în centrele noastre să-i redăm pielii tale atenția de care are nevoie pentru a rămâne tânără și frumoasă!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314 053 953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.