Topul tratamentelor faciale - Atelierul de Slăbit

Topul tratamentelor faciale

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

În primul rând, începem cu răspunsul la o întrebare pe care am întâlnit-o în cazul multor persoane care doresc să apeleze la un tratament facial profesional și modern: sunt tratamentele faciale o alegere bună pentru pielea mea? Chiar dacă nu suferi de hiperpigmentare sau acnee, pielea ta poate beneficia de toate avantajele efectuării unui tratament facial, pentru a se păstra timp îndelungat sănătoasă, strălucitoare și fără probleme pe viitor. În plus, un tratament facial efectuat de un terapeut cu experiență, mai ales cu pregătire medicală cum sunt cei din toate Centrele AS, te ajută să-ți înțelegi mai bine pielea și nevoile acesteia. 

Chiar mai mult decât atât, tratamentele vin la pachet și cu un efect puternic de relaxare și anti stres.

Procedurile efectuate cu echipamente moderne împrospătează instantaneu pielea, o curăță în profunzime și ajută la întinerirea și la îmbunătățirea texturii și tonusului acesteia.  De asemenea, aceste tratamente cresc debitul sanguin de la nivelul pielii feței, ceea ce înseamnă celule mai sănătoase, mai mult oxigen în țesuturi și un nivel crescut de nutrienți!

Există numeroase tratamente faciale de unde poți alege. În Centrele AS, ne axăm pe cele versatile și care oferă rezultate rapide și îndelungate. Iată care este un top al tratamentelor faciale non invazive disponibile în centrele noastre.

Microdermabraziunea

Acest tip de tratament facial este ideal pentru orice orice tip de piele, îndepărtând petele maronii apărute odată cu înaintarea în vârstă și cicatricele ușoare date de acnee.

Microdermabraziunea îndepărtează straturile superioare ale pielei. Astfel, sunt tratate cu succes ridurile fine, petele maronii, punctele negre, în timp ce dimensiunile porilor măriți sunt diminuate. 

Hydrafacial

Un tratament care și-a câștigat popularitatea în toată lumea lasă în urma lui un ten mai luminos și împrospătat, cu pori reduși în dimensiuni și o strălucire a pielii care te va surprinde chiar și pe tine. 

Acest tratament înlătură pielea moartă și o transformă într-una întinerită. Hydrafacial este singura procedură care combină într-un singur tratament curățarea, exfolirea, extracția, hidratarea, protecția antioxidantă și terapia cu lumină led roșie.

Tratamentul poate fi inclus pe lista celor medicale și presupune nu numai curățarea profundă și extracția, ci și tehnici de masaj și drenaj limfatic care purifică pielea.

Intraceuticals

Este o linie unică de tratamente spa și produse complementare de îngrijire a pielii bazate pe tehnologie inovatoare și distinctivă. Intraceuticals utilizează oxigen sub presiune și tehnologie de ultimă oră cu acid hialuronic pentru a înlesni livrarea în piele a serurilor special formulate. Aceste tratamente specializate și produsele complementare pe care le poți utiliza la domiciliu vizează cele mai comune probleme ale pielii cu rezultate clinice vizibile imediat și efecte acumulative, pe termen lung.

În Centrele AS poți alege dint-o gamă variată de proceduri și tratamente faciale foarte eficace pentru a îmbunățăți aspectul și textura pielii. Primești și un răsfăț bine meritat, iar pielea ta va întineri după fiecare procedură în parte.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate