Tehnologiile celor mai eficiente tratamente de înfrumusețare - Atelierul de Slăbit

Tehnologiile celor mai eficiente tratamente de înfrumusețare

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Într-o societate în care a-ți îmbunătăți aspectul fizic apelând la diverse proceduri de înfrumusețare nu mai reprezintă un subiect tabu, tot mai mulți oameni își revendică dreptul la un ideal estetic personalizat. Pe măsură ce piața procedurilor cosmetice crește exponențial, tehnologiile non-chirurgicale din ce în ce mai avansate oferă tratamente mai sigure. Tot mai multe persoane sunt interesate de modelarea corpului într-o manieră cât mai puțin invazivă, bazată pe tehnologii de vârf.

O serie de avantaje sunt asociate acestor tipuri de proceduri:

  • Nu necesită anestezie generală sau incizii și nu lasă cicatrici
  • Necesită puțin sau chiar deloc timp de recuperare
  • Produc puține sau deloc efecte secundare
  • Oferă rezultate rapide, efectul total instalându-se treptat , deci tratamentele sunt discrete
  • Rezultatele obținute sunt durabile

Iată care sunt cele mai căutate tehnologii de remodelare corporală și cum te pot ajuta acestea să obții silueta la care ai visat mereu:

Criolipoliza este o tehnologie minim invazivă care se bazează pe înghețarea localizată a țesutului adipos, descompunând celulele de grăsime. Procedura se realizează cu ajutorul unui dispozitiv care aspira pielea din zona tratată în interiorul acestuia și o îngheață la o temperatură de -8 grade Celsius. 

În timpul acestui proces, celulele, pielea și țesutul nervos din zona tratată și învecinată rămân nevătămate. Criolipoliza vizează doar celulele adipoase.

Echipamentul utilizat în centrele noastre este aprobat FDA și poate fi folosit pentru: șolduri, abdomen, sub fese, coapse interioare și exterioare, flancuri, brațe. Criolipoliza poate reduce 

grăsimea cu până la 25% la fiecare sesiune de tratament.

Ultrasunetele au și ele un loc în domeniul modelării corpului. Acestea pot fi combinate cu tehnologiile bazate pe Radiofrecvență, pentru îmbunătățirea rezultatelor. Ultrasunetele utilizează unde sonore de joasă frecvență pentru a încălzi și a induce o vibrașie stratului de celule adipoase de sub suprafața pielii, provocând presiune, care în cele din urmă face ca celulele adipoase să se lichefieze și să-și elibereze conținutul pentru a fi eliminat în siguranță de către organism.

Tratamentul cu cavitație prezintă trei modalități de strângere a pielii: ultrasunete, radiofrecvența și nanocurentul. Radiofrecvența creează căldură atunci când pătrunde în derm, topind grăsimea; nanocurentul strânge pielea și contractă mușchii; iar frecvența ultrasonică împinge grăsimea topită departe de suprafață, astfel încât să se dizolve cu ușurință. Tratamentul este ideal pentru a rezolva problema laxității pielii după tratamentul de criolipoliză. 

Velashape combină lumina infraroșie, energia de radiofrecvență bipolară, cu un vid blând, rezultând încălzirea profundă a celulelor adipoase, a țesutului conjunctiv din apropiere și a fibrelor de colagen dermic subiacente. Combinarea acestor efecte precise de încălzire și aspirare are ca rezultat stimularea producerii de colagen nou și elastină. După prima ședință, se observă o îmbunătățire treptată a laxității pielii, a circumferinței totale a corpului, a texturii pielii și, cel mai important, o reducere considerabilă a celulitei încăpățânate.

Tratamentele care utilizează radiofrecvență folosesc energia termică pentru a produce rezultate uimitoare. Energia termică este un curent electric oscilant care produce ciocniri între ioni și molecule, transformându-le în căldură.

Stimularea termică RF provoacă un proces microinflamator care stimulează creșterea de colagen nou – o proteină care menține pielea netedă, fermă și suplă. Acest proces face pielea să se contracte, fapt ce netezește și întărește suprafața pielii.

De asemenea, celulita este mai puțin evidentă, iar celulele adipoase se micșorează pentru a vă spori frumusețea naturală.

Te așteptăm în centrele noastre să începi procesul pentru remodelarea siluetei!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.