Summer body: 5 sfaturi ca să te pregătești de vară
Summer body cu Atelierul de Slăbit 5 sfaturi ca să te pregătești de vară

Summer body cu Atelierul de Slăbit: 5 sfaturi ca să te pregătești de vară

Summer body cu Atelierul de Slăbit 5 sfaturi ca să te pregătești de vară

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Pregătește-te pentru vacanța de vară alături de Atelierul de Slăbit! Hai să parcurgem împreună câțiva pași importanți, astfel încât să ai o formă excelentă. De la consultanță personalizată în nutriție, servicii medicale inovatoare până la proceduri de remodelare corporală și terapii de înfrumusețare, îți oferim toate resursele necesare pentru a te bucura de o vacanță plină de încredere și vitalitate.

La Atelierul de Slăbit suntem promotorii unei abordări holistice pentru a te ajuta să obții rezultate durabile și sustenabile. Ne concentrăm nu doar pe aspectul extern, ci și pe sănătatea și echilibrul interior.

Boost de vitalitate și detox

Serviciile noastre sunt concepute pentru a îți oferi o experiență completă de îngrijire a sănătății, îmbinând tehnologii moderne cu tratamente naturale și preventive. Prin cocktailuri de vitamine intravenoase, ne concentrăm pe revitalizarea organismului și întărirea sistemului imunitar. Astfel, îți oferim energia necesară pentru a te bucura de o viață activă și echilibrată.

Perfuziile pentru detox și stare de bine vizează eliminarea toxinelor din organism și restabilirea echilibrului intern.

Un alt serviciu medical, ozonoterapia, utilizează ozonul pentru a trata diverse afecțiuni, de la creșterea circulației sanguine și oxigenarea celulară până la combaterea inflamațiilor și întărirea sistemului imunitar.

 

Screening anual de sănătate

Atelierul de Slăbit, susținut de Clinica AS, îți pune la dispoziție o gamă variată de specialități medicale pentru ca tu sa fii bine! Abordarea noastră include o perspectivă integrată asupra pacientului.  Astfel, medicina internă servește ca baza diagnosticului și tratamentului, evaluând în profunzime starea generală a organismului.

Gastroenterologia se concentrează pe sănătatea tractului digestiv, identificând conexiunile între alimentație, starea emoțională și sănătatea generală.

În ginecologie, accentul cade pe îngrijirea completă a sănătății femeilor, abordând aspectele fizice, emoționale și reproductive ale fiecărei paciente.

Medicina generalistă și medicina alopată furnizează o viziune cuprinzătoare asupra sănătății, integrând practici preventive și tratamente.

Endocrinologia se concentrează pe echilibrul hormonal. În abordarea holistică, acest aspect este esențial pentru a evalua și trata diverse afecțiuni, precum și pentru a menține starea generală de sănătate. În cadrul bolilor metabolice, abordarea holistică vizează identificarea și gestionarea factorilor de risc care pot contribui la aceste afecțiuni, având în vedere impactul lor asupra calității vieții.

Rejuvenare facială

Dermatologia este esențială într-o abordare holistică, evaluând nu doar aspectul pielii, ci și impactul acestuia asupra stării generale de sănătate și buna funcționare a sistemului imunitar. Chirurgia estetică poate completa această abordare prin corectarea aspectelor fizice care îți pot afecta încrederea și starea emoțională, îmbunătățind astfel calitatea vieții.

La noi, te poți bucura de tratamente avansate pentru rejuvenarea feței și a scalpului. Terapiile cu plasma bogată în trombocite (PRP) sunt folosite pentru a stimula regenerarea celulară și a îmbunătăți aspectul tenului și al părului. Injectările cu acid hialuronic adaugă volum și hidratare pielii, reducând aspectul liniilor fine și ridurilor. De asemenea, toxina botulinică este utilizată pentru a diminua apariția ridurilor și pentru a obține un aspect neted și întinerit al feței.

Reconturare siluetă

Consultă specialiștii noștri în remodelare corporală pentru a identifica cele mai potrivite proceduri de pentru tine. Acestea pot include tratamente precum Criolipoliza, Radiofrecvența sau VelaShape, care te vor ajuta să obții silueta dorită înainte de vacanța de vară. Criolipoliza vizează eliminarea grăsimilor prin expunerea acestora la temperaturi scăzute, fără a afecta țesutul. Radiofrecvența și VelaShape sunt tehnici non-invazive care strâng țesutul și reduc aspectul celulitei, oferindu-ți un aspect tonifiat și conturat. În completarea pachetelor de remodelare corporală, recomandăm sesiuni de drenaj limfatic. Acest tratament susține eliminarea toxinelor și a excesului de lichide din corp.

Evaluare nutriție

Prin tratamente și planuri nutriționale personalizate, ne adresăm problemelor de la rădăcină, pentru a asigura transformări reale și de lungă durată. Astfel, îți vei atinge obiectivele de slăbire și înfrumusețare și vei experimenta îmbunătățiri semnificative în starea ta generală.

Pentru a atinge rezultatele dorite cu bucurie și încredere, apeleză la serviciile noastre de nutriție. Aici, vei găsi atenția și aprecierea pe care le meriți, iar frumusețea ta va fi conturată cu eleganță și admirație. Toate acestea ca să te simți minunat în pielea ta. Medicii nutriționiști AS îți vor oferi planuri alimentare personalizate, adaptate obiectivelor tale de sănătate și frumusețe. Pentru a optimiza procesul de slăbire și tonifiere, vei beneficia de diete personalizate în funcție de ritmul tău metabolic. Aceste diete sunt concepute să îți ofere energia necesară pentru a obține rezultatele dorite.Top of Form

În cadrul evaluării nutriționale, realizăm o analiză InBody pentru a evalua coordonatele de la care plecăm, inclusiv procentajul de grăsime, masa musculară și nivelul de hidratare. Aceste informații ne vor ajuta să monitorizăm progresul tău și să ajustăm planurile în consecință.

Cu sprijinul echipei noastre de specialiști, vei fi pregătită să strălucești în vacanța ta de vară, obținând nu doar aspectul dorit, ci și o stare de sănătate și vitalitate de invidiat.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.