Șterge urmele acneei de pe chipul tău - Atelierul de Slăbit

Șterge urmele acneei de pe chipul tău

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Acneea este o afecțiune ce apare mai ales în anii adolescenței, când furtunile hormonale sunt intense și dese. Schimbările care au loc în acea perioadă în corpul tinerilor pot lăsa urme adânci pe chip pentru tot restul vieții. Tinerii adulți sau persoanele care au trecut de 30 de ani  se pot confrunta de asemenea cu supărătoarea acnee. Stresul zilnic, dieta neadecvată sau un stil de viață sedentar pot contribui indirect la apariția afecțiunii. Acești factori dezechilibrează organismul, ceea ce conduce la o slăbire a sistemului imunitar, corpul devenind astfel vulnerabil în fața patogenilor.


Acneea este definită ca o afecțiune multifactorială, dependentă de androgeni, care începe la pubertate și se manifestă în zonele bogate în glandele sebacee, caracterizându-se prin comedoane, papule, pustule și noduli.


Există 3 forme clinice principale ale acneei:


Acnee comediană (formă ușoară)

Acest tip de acneea se caracterizează prin comedoane deschise (puncte negre) și comedoane închise (alburi), pori dilatați inițial pe nas, frunte, obraji, bărbie, cu extensie ulterioară și alte zone ale feței. Seboreea: pielea se îngroașă și devine strălucitoare. În acest tip de acnee sunt prezente leziuni inflamatorii rare.


Acnee papulo-pustulară (formă moderată)

Tabloul clinic al unei persoane care se confruntă cu acest tip de acnee este dominat de leziuni inflamatorii: papule (roșu, leziuni dureroase), pustule (leziuni roșii cu un punct alb, central) și comedoane. Seboreea este prezentă. Leziunile inflamatorii se pot vindeca cu cicatrici.


Acneea nodulo-chistică (formă severă)

Persoanele care se confruntă cu cea mai severă formă de acnee prezintă leziuni polimorfe: comedoane, papule, pustule, dar și noduli și chisturi. Nodulii și chisturile sunt leziuni profunde, foarte dureroase, care exprimă un conținut purulent și care se vindecă întotdeauna cu cicatrici. Afectează pielea feței în profunzime și dacă nu este tratată corect, poate lăsa cicatrici adânci pe chip.


Indiferent de forma de acnee cu care te confrunți, la Atelierul de Slăbit vei găsi specialiști în estetică facială care tratează acneea cu suportul medicilor din clinica noastră medicală. Astfel, concepem protocoale de tratament atent supervizate de către medici dermatologi, astfel încât chipul tău se va transforma într-unul curat și strălucitor. 


Tehnologia de care dispunem în toate Centrele AS ajută la tratarea acneei și a cicatricilor lăsate de aceasta. Îți supun atenția o combinație de tratamente cu efect uimitor asupra tenului:


Microdermabraziunea cu diamant


Microdermabraziunea este un tratament indicat atât în cazul persoanelor care se confruntă cu acneea, cât și pentru cei care își doresc să șteargă petele pigmentare indiferent de cauza acestora, să obțină o culoare uniformă a pielii, sau să rezolve problema porilor înfundați. Tratamentul este o modalitate sigură, ușoară și eficientă de exfoliere și stimulare a procesului de regenerare celulară, Pe lângă îndepărtarea celulelor moarte care acoperă porii, acest tratament are o mulțime de alte beneficii pe care le puteți descoperi aici.


Hydrafacial


Hydrafacial este un tratament dermato-cosmetic extrem de apreciat în rândul vedetelor de la Hollywood. În doar 30 de minute scapi de punctele negre, tratezi porii dilatați și netezești cicatricile apărute în urma acneei. Substanțele active din serumurile folosite în tratament te ajută de asemenea la diminuarea arsurilor solare, decolorarea petelor pigmentare și nivelarea ridurilor fine. În plus, procedura este recunoscută și ca o metodă non-invazivă de întinerire facială, care curăță tenul în profunzime, redându-i strălucirea. Poți afla mai multe despre Hydrafacial aici.


În concluzie, depinde doar de tine să obții un chip luminos, care radiază de sănătate. Începe acum cu o programare într-unul din centrele noastre să beneficiezi de o îngrijire profesională și medicală pentru tenul tău.Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.