Slăbirea în kilograme sau slăbirea în centimetri – care sunt diferențele și cum se poate obține fiecare? - Atelierul de Slăbit

Slăbirea în kilograme sau slăbirea în centimetri – care sunt diferențele și cum se poate obține fiecare?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Ce înseamnă slăbirea în kilograme?

Atunci când corpul tău nu folosește mai multe calorii decât ceea ce mănânci, acestea se transformă în glycogen (o formă de zahăr), care este stocat în mușchi, care ulterior devine grăsime. Însă, cu cât corpul tău are nevoie de mai multă energie, cu atât mai mult o va consuma pe cea din depozitele de grăsimi. Astfel, vei observa cum kilogramele scad pe cântar.

 

 

Există mai multe modalități clasice pentru pierderea în greutate sau slăbirea în kilograme, cum o numim noi la Atelierul de Slăbit.

 

Prima variantă este să reduci numărul de calorii din alimentația zilnică, înlocuindu-le cu alimente bogate în fibre și cu un conținut ridicat de apă, precum: legumele și fructele cu conținut scăzut de zahăr.

 

 

A doua variantă se referă la creșterea nivelului de activitate fizică la cel puțin o oră pe zi.

 

 

Oricare dintre aceste două variante clasice va avea un impact semnificativ asupra depozitelor de grăsime, care se vor diminua considerabil. Totodată, întreg organismul tău va fi revigorat, iar metabolismul accelerat. Ideal ar fi să transformi alimentația sănătoasă și exercițiile fizice într-un stil de viață, însă care sunt soluțiile când nu poți susține permanent o astfel de abordare?

Tehnologia de ultima generație îți vine în ajutor, iar specialiștii în remodelare corporală te ajută să slăbești sănătos și armonios. Când spunem slăbirea în kilograme cu ajutorul celor mai moderne aparate, ne referim la procedura de criolipoliză. Aceasta te ajută să slăbești localizat, în zonele în care este dificil să scapi de grăsime, precum abdomen, flancuri, brațe sau coapse. Criolipoliza elimină definitiv grăsimea din zonele tratate, astfel că rezultatele obținute se mențin în timp.

 

 

Ce înseamnă slăbirea în centimetri?

Pierderea în centimetri în jurul zonelor tipice de depozitare a grăsimilor este posibilă chiar și fără scăderea în greutate. Când corpul tău arde excesul de grăsime, pierzi centimetri din talie, șolduri și coapse.

 

Pierderea în centimetri din jurul taliei, de exemplu, este foarte importantă, întrucât acumularea de grăsime în această zonă îți poate afecta inima, pune în pericol alte organe sau îți poate chiar crește riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2.

 

 

Din fericire, tehnicile moderne de remodelare corporală îți vin iar în ajutor. Tratamentele corporale personalizate efectuate de specialiștii noștri din domeniu îți vor subția zonele cu probleme. VelaShape, radiofrecvența, ultrasunetele și-au dovedit eficiența extraordinară, având rezultate chiar după prima procedură. VelaShape îți șlefuiește armonios silueta și te scapă de celulită și laxitatea pielii, radiofrecvența cu aparatul Safyre îți tonifiază țesutul și tratează excesul de grăsime, iar ultrasunetele stimulează arderea grăsimilor.

 

 

Toate tratamentele de slăbire în centimetri sau în kilograme din cadrul Atelierului de Slăbit sunt sigure și vizează, pe lângă obținerea unui aspect exterior plăcut, un organism sănătos. Da, este posibil! Pentru că Atelierul de Slăbit este unicul centru din România care are în componența sa o clinica medicala – Clinica AS – a cărei medici colaborează cu specialiștii în remodelare corporală în alcătuirea planurilor de tratament.

 

 

Te așteptăm! Programează-te să slăbești în centimetri și kilograme. Iată centrele noastre din București:

 

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.