Skinny fat solution - Atelierul de Slăbit

Skinny fat solution

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Jurnalul sănătăţii tale

Ce este “skinny fat”?

Skinny fat – sau pe înţelesul tuturor – persoanele care posedă un strat de grăsime, ușor vizibil, deși au o greutate normală.

Chiar dacă indicele de masă corporală se încadrează în limite, acel mic exces de grăsime poate determina unele probleme de sănătate, cu urmări în metabolismul organismului. Va fi necesar să intervii in dieta ta şi să ajuţi corpul cu unele procedee tehnice stabilite de un specialist, pentru a elimina acel mic exces de grăsime.

Cum recunoști un skinny fat”?

skinny fat

În general, o persoană skinny fat” arată bine: nici prea gras, nici prea slab. Ai putea spune că este ușor corpolent, însă nu deranjează din punct de vedere vizual. Dacă folosește hainele potrivite, s-ar putea să-l cataloghezi astfel: “E ok. Nu e nevoie să slăbească”.
Cel mai adesea, persoanele “skinny fat” ar vrea să scape de acel strat de grăsime, însă este extrem de dificil. Unii încearcă exerciții fizice, alții dietă sau apelează la un specialist în remodelare corporală.

Ești un “skinny fat”?
skinny-fat-bulk-or-cut-build-muscle-first1Te-ai regăsit în descriere? Ai căutat deja soluții? Noi venim cu propuneri, iar dacă eşti o persoană organizată, vei reuşi.

Ai încercat deja să-ți notezi caloriile consumate zilnic şi să observi din ce compuşi ai alimentelor provin:  glucide, proteine,  lipide și lista poate continua.
Dacă nu te-ai înțeles prea bine cu o aplicație mobilă, o altă variantă este un jurnal propriu, dedicat obiceiurilor tale alimentare. După o săptămână, vei realiza unde poţi aduce îmbunătăţiri.

Atenţie la consumul alimentelor „ușor rumenite”, zahărul ascuns în cafea și momentele în care nu mănanci, doar guști… de poftă.

Orice “skinny fat” trebuie să apleze la o dietă echilibrată!
Cea mai importantă regulă: Înlocuieşte alimentele procesate cu alimente sănătoase.
DSC_3910 (Large)ovaz410
Poţi înlocui biscuiţii care au un surplus de zahăr cu cereale integrale.
Poţi consuma un morcov/ardei roşu, nuca, caju sau migdale în momentele în care ai vrea să “ronțăi ceva, deși nu îți este foame”.

Fructele si legumele să nu îţi lipsească! Se spune că la orice masă trebuie să avem în farfurie cel puțin 4 alimente cu culori diferite. Iată un exemplu: somon, rucola, roșii și orez sălbatic.

Știai că STRESUL determină acumularea grăsimii?

Acest lucru se întâmplă deoarece stresul măreşte pofta de mâncare şi pentru a te calma, uneori mănânci mai mult decât este necesar. Un antrenament al voinţei te va ajuta. Va fi nevoie să îţi schimbi stilul de viaţă: să planifici mesele pentru săptămâna următoare şi să acorzi atenţie calităţii somnului tău. Alege doar obiceiurile sănătoase care te ajută să trăieşti fericit, stabileşte-ţi obiective pe termen lung.

Propunerea “Atelierului de Slăbit” pentru “skinny fat”:
Remodelare corporală cu VelaShape II
AF5A6062-204

VelaShape II este recunoscută pentru efectele benefice pe care le are în domeniul remodelării corporale.
Dacă iţi doreşti o talie de viespe, picioare suple, braţe si fese ferme şi să “dispară” aripioarele, atunci VelaShape poate fi aliatul tău in frumusete.
Eficienţa tehnologiei VelaShape II este dată de asocierea a 4 tehnologii inovatoare, pe care le combină intr-un mod unic, pentru a-ţi remodela corpul după bunul plac.

Este vorba despre radiofrecvenţa bipolară, lumina infrarosu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice.
Drenajul limfatic ca terapie complementară
alessia

Toate procedurile moderne de remodelare corporală, dar şi cele clasice, au la bază principiul de a disloca celulele grase pentru a-ţi oferi o siluetă mai suplă, dar şi pentru a netezi aspectul de coajă de portocală.
După terapie, corpul este nevoit să elimine o cantitate generoasă de celule grase, proteine şi alte deşeuri.
Prin drenajul limfatic, organismul este ajutat să scape de toxine într-un timp mai scurt.
Mai mult, o circulaţie limfatică deficitară poate fi unul dintre motivele pentru care nu pari la fel de slabă pe cât ştii că eşti, iar această procedură ajută la eliminarea excesului de lichide din organism.

Aceste proceduri sunt testate în întreaga lume și au rezultate uimitoare, iar cel mai important aspect este faptul că: nu promit slăbirea în kilograme, ci în centimentrii.

Beneficiază de ofertele create si de extra discount 

Specialiștii Atelierului de Slăbit te vor cântări şi îţi vor face o serie de măsuratori, urmând să îți recomande terapia ideală pentru tine.

[vfb id=’1′]

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate