Rolul nutriției în remodelarea corporală: sfaturi utile - Atelierul de Slăbit

Rolul nutriției în remodelarea corporală: sfaturi utile

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Tehnologia dezvoltată în ultimul deceniu fac din remodelarea corporală un proces simplu și oferă o alternativă eficientă și non-invazivă la metodele clasice chirurgicale de reducere a grăsimii, tratarea celulitei sau lifting, Astfel, oricine apelează la procedurile de remodelare corporală poate să obțină rezultate rapide, optime și care persistă în timp. Și, un aspect foarte important, toate aceste lucruri se întâmplă fără durere sau timp de recuperare.


Indiferent de procedura de remodelare corporală pe care o alegi, aceasta reprezintă o investiție în sănătatea și frumusețea ta. Desigur că ești interesat să menții rezultatele obținute pe termen lung, iar acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui stil de viață sănătos și al unui plan nutrițional adecvat.


Formele la care ajungi cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală pot fi întreținute dacă un nutriționist cu experiență, cum avem în Centrele AS, îți alcătuiește un plan alimentar personalizat. Nu uita că sunt multe proceduri de remodelare corporală care te pot ajuta să ajungi la formele dorite, însă noua ta siluetă rămâne cu noul contur doar dacă urmezi un regim de viață adecvat.


În funcție de obiectivele pe care le ai, procedurile de remodelare corporală pot fi orientate spre corectarea estetică a mai multor zone de pe corp, eliminarea celulitei sau a grăsimilor acumulate în zone dificile.


Centrele AS oferă o gamă largă de proceduri de remodelare corporală de unde poți alege, dintre care cele mai căutate sunt:
VelaShape – elimină celulita și îmbunătățește tonusul pielii, cu rezultate după prima ședință.
Radiofrecvență – redă fermitatea pielii și are un efect de lifting instant. Grăsimea din zonele tratate
(coapse, fese, abdomen, brațe, flancuri) este topită. Procedura este non-invazivă, nu implică
recuperare și are un efect pe termen lung.
Criolipoliza – elimină definitiv depozitele de grăsime într-un mod eficient și sigur, fără riscuri pentru organism. Procedura este alternativa perfectă a liposucției.


Care sunt cele importante aspecte de care să ții cont atunci când urmezi un tratament de remodelare corporală? Să te hidratezi, bând foarte multă apă, să eviți consumul de sucuri din comerț, alimentele bogate în zahăr și calorii, și să renunți la fumat. Consumul de sare ar trebui să fie, de asemenea, unul redus, echilibrat, pentru a evita retenția de apă.

Nutriționistul Centrelor AS recomandă echilibru în alimentație, să reduci sau chiar să elimini preparatele procesate și pe cele de fast-food. Totodată, este important să introduci în dieta ta alimentară legumele bogate în nutrienți, a fibrelor, alimentelor bogate în vitamine și acizi Omega 3, a
proteinelor. Este indicat să ai un meniu cât mai diversificat, să nu lipsească din alimentație consumul preparatelor din carne slabă și să eviți alimentele prăjite.


Pentru a-ți menține metabolismul în parametri optimi, astfel încât să maximizezi rezultatele obținute în urma tratamentelor de remodelare, respectă pe cât posibil cele 3 mese principale ale zilei și proporțiile acestora. De asemenea, include exercițiile fizice în viața ta, mai ales după finalizarea
tratamentului de remodelare corporală.
Legătura dintre nutriție și tratamentele de remodelare corporală este foarte strânsă, iar stilul de viață sănătos este un adjuvant important în obținerea unor rezultate foarte rapide și durabile.


Te așteptăm în Centrele AS cu nutriționiști experimentați care sunt gata să-ți ofere suport în alcătuirea unei diete echilibrate și sănătoase!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate