Rezoluții de frumusețe pentru noul an - Atelierul de Slăbit

Rezoluții de frumusețe pentru noul an

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cum obții cea mai bună versiune a ta? Specialiștii în frumusețe din Centrele AS au un răspuns pentru tine. Rezoluțiile de frumusețe sunt printre cele mai importante rezoluții pe care ți le poți face. Experții noștri sunt de părere ca există 5 rezoluții pe care vei dori să le respecți cu orice preț. Noi suntem aici să te ajutăm ca peste un an să privești cu mândrie către realizările tale. Iată despre ce este vorba:

Rezoluție 1

Aplicarea zilnică a cremei de protecție solară

Cu riscul de a repeta mereu această recomandare, considerăm că protecția solară este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru pielea ta. Indiferent de sezon, razele soarelui îți pot afecta pielea. Utilizând o cremă cu protecție solară, îți pregătești pielea pentru a face față sezonului cald. Pielea te va recompensa dacă o vei proteja contra razelor solare cu strălucire și tinerețe îndelungată.

Rezoluție 2

Exfolierea – facială și corporală

Exfolierea este esențială pentru rutina ta de frumusețe. Prin exfoliere pielea ta este ”obligată” să se reînnoiască. Celulele moarte de la suprafața pielii sunt curățate și pielea le va înlocui cu altele noi. Obții astfel un nou strat de suprafață, mai proaspăt, mai strălucitor și mai curat. În plus, după exfoliere, pielea absoarbe rapid și profund substanțele din cremele de hidratante și de hrănire. Totuși, nu abuza de exfoliere, deoarece acest lucru îți poate provoca uscarea pielii sau sensibilizarea acesteia. 

Rezoluție 3

Investirea în tratamente faciale și corporale de înfrumusețare

An nou, tratamente noi de frumusețe! Așa era vorba, nu? 😉 Păstrează-ți pielea pe drumul cel bun cu ajutorul celor mai noi tehnologii de îngrijire, care îți mențin frumusețea și îți aduc tinerețea. În noul an, meriți tot ce este mai bun pentru pielea ta, iar alegerile sunt doar la tine. La noi, sunt terapeuții experimentați și echipamentele moderne, acreditate FDA sau E.U.

Rezoluție 4

Cunoașterea pielii

Cât de sensibilă este pielea ta? Ce tip de piele ai? Sunt întrebări esențiale la care este nevoie să răspunzi dacă îți dorești să-i oferi pielii tale îngrijirea optimă. Trebuie să știi cum reacționează pielea în diverse situații și la numite tratamente pentru a le alege pe cele potrivite. Si, chiar dacă nu știi ce proceduri să selectezi, te ajutăm noi. Îți spunem ce poți face în funcție de obiectivele pe care le ai, pe termen scurt, mediu sau lung. Avem o soluție pentru orice variantă.

Rezoluție 5

Respectarea ”somnului de frumusețe”

Nu este un mit. Cele 7-8 ore de odihnă pe noapte pot face diferența pe termen lung pentru sănătatea și tinerețea pielii tale. Știi de ce este atât de important pentru regimul tău de frumusețe? Somnul acționează ca un hidratant natural, care ajută la netezirea pielii. Și, bineînțeles, te scapă de inesteticele cearcăne și umflături de sub ochi. Dar, lucrurile nu se opresc aici. Întreg corpul se regenerează peste noapte. Așa că, odată cu tratamentele de întinerire, apelează la odihnă și vei observa o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii tale!

Acestea fiind spuse, nu-ti mai rămâne decât să pui în practică noile rezoluții care te vor conduce pe drumul pielii perfecte. Desigur că pielea perfectă este un atu important, care merge în tandem cu un corp tonifiat, fără celulită și fire de păr inestetice. Tratamentele și procedurile din centrele noastre te ajută să-ți pui in valoare corpul, pe tot timpul anului. Te așteptăm!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.