Revenirea la silueta dinaintea nașterii: soluții eficiente pentru mamele moderne - Atelierul de Slăbit

Revenirea la silueta dinaintea nașterii: soluții eficiente pentru mamele moderne

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Frumusețea vine dintr-un echilibru interior, din cât ești de mulțumită și împăcată cu tine. În zilele noastre, frumusețea nu mai este în ochii privitorului, ci în felul în care ne vedem noi. O mămică are nevoie să se simtă bine în pielea ei și să vadă că poate îmbrăca hainele păstrate cu grijă, în speranța că își va recupera silueta, după naștere. O mămică are nevoie să facă ceva și pentru ea, să aibă grijă de nevoile și dorințele ei. Și nu este nimic greșit în asta, dimpotrivă, reiese grija pentru sine și astfel începe calea spre frumusețea interioară și cea exterioară. 

Multe femei se confruntă cu provocări legate de silueta lor, cum ar fi kilogramele în plus, laxitatea pielii, centimetri suplimentari după ce au dat naștere bebelușului. Toate acestea pot afecta încrederea în sine a proaspetei mămici, într-un context hormonal și emoțional oricum delicat. Problemele de siluetă pot fi dificil de gestionat alături de responsabilitățile pe care le presupune îngrijirea unui nou-născut. 

Există soluții eficiente pentru a le ajuta pe mame să-și recapete silueta dinaintea sarcinii și care nu implică intervenții chirurgicale estetice. Însă, foarte important înainte de a începe un tratament profesional de remodelare corporală este evaluarea medicală și consultul specialistului. Medicul trebuie să se asigure că organismul este pregătit pentru efectuarea procedurilor în siguranță, în timp ce specialistul în remodelare corporală trebuie să stabilească protocolul de tratament corect, pentru rezultate rapide și menținerea unui corp sănătos.

Cea mai eficientă abordare de tratament pe care mămicile o pot urma pentru a ajunge la formele dorite, după ce au primit în prealabil acordul medicului, este combinația de proceduri VelaShape și criolipoliza efectuată cu echipamentul Cooltech. Acest duo imbatabil rezolvă țintit toate problemele, de la kilograme și centimetri suplimentari, la pielea flască, lipsită de elasticitate, cu celulită. 

Care sunt principalele beneficii ale tratamentului VelaShape?

VelaShape oferă numeroase beneficii pentru mămici. Procedura ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, reducând celulita și laxitatea pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. De asemenea, VelaShape ajută la reducerea circumferinței zonelor tratate, facilitând procesul de revenire la silueta dinaintea nașterii. Având în vedere că tratamentul este non-invaziv și nu necesită timp de recuperare, mamele se pot bucura de rezultate fără a fi nevoite să-și neglijeze responsabilitățile față de bebeluș.

Care sunt principalele beneficii ale tratamentului de criolipoliză?

Criolipoliza este o altă opțiune eficientă și sigură pentru femeile care doresc să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, care se completează perfect cu tratamentul VelaShape. Procedura utilizează tehnologia de răcire pentru a distruge celulele adipoase în mod selectiv și permanent. Acest tratament este ideal pentru femeile care au grăsime localizată în zone precum abdomen, coapse și fese. Și în acest caz, întrucât criolipoliza nu implică intervenții chirurgicale sau anestezie, mamele se pot întoarce rapid la activitățile lor de zi cu zi, inclusiv la îngrijirea copilașului.

Tratamentele efectuate cu VelaShape și criolipoliza prin tehnologia Cooltech sunt două dintre cele mai utilizate proceduri care ajută mămicile să-și recapete încrederea în propriul corp.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate