Respectăm siguranța clienților noștri - Atelierul de Slăbit

Respectăm siguranța clienților noștri

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Prețuim frumusețea și sănătatea deopotrivă. Așa cum știi deja, avem grijă să fii în deplină siguranță în centrele noastre, prin tot ceea ce facem și îți punem la dispoziție: echipamentele originale, acreditate FDA sau în U.E., pentru care respectăm cu strictețe indicațiile de întreținere, terapeuți cu experiență și pregătire medicală. Urmărim, prin tot ceea ce facem, să te ajutăm să te bucuri de o frumusețe sănătoasă și îți asigurăm un cadru perfect unde o poți obține. 

La Atelierul de Slăbit, te bucuri de ritualuri de înfrumusețare personalizate, sub îndrumarea terapeuților cu pregătire medicală și îți pregătești pielea și silueta pentru sărbătorile de iarnă.

Pentru siguranța ta, dar și a noastră, am luat măsuri suplimentare de protecție în toate centrele noastre, pentru a preveni orice fel de contaminare. Echipamentul de protecție în cadrul centrelor noastre era un standard și înainte de pandemie. Însă, pentru a ne asigura că vei beneficia de protecție ridicată, am adus o serie de îmbunătățiri măsurilor de siguranță deja existente. 

Iată din ce motive ești în siguranță în centrele noastre:

Toți terapeuții Atelierului de Slăbit poartă viziere, pe lângă echipamentele de protecție de bază (mască chirurgicală, mănuși, botoși medicali)

Știm că virusurile virale se transmit direct, prin aer, de aceea considerăm că este important să venim cu o protecție suplimentară, mai ales în cazul tratamentelor faciale, când între terapeut și pacient este o distanță mică, iar clientul nu poate purta mască de protecție.

Tratamentele și procedurile se fac doar pe bază de programare

Lăsam mereu un interval de 15 minute între programări, pentru dezinfectarea și aerisirea corespunzătoare a cabinetelor și pentru a evita aglomerația în recepție și contactul între clienți.

Temperatura

Măsurăm temperatura fiecărei persoane care intră în centrele noastre, inclusiv a terapeuților, cu ajutorul unui termometru cu infraroșu, de la distanță.

Protecție încălțări

Toate centrele noastre au la intrare botoși medicali, pentru toți cei care ne trec pragul. Purtarea acestora este obligatorie pe toată durata vizitei în centru.

Masca de protecție

În interiorul centrelor Atelierul de Slăbit, masca de protecție este obligatorie indiferent de directivele oficiale. 

Dezinfectarea mâinilor

Avem la dispoziția clienților noștri produse pentru dezinfectarea mâinilor, amplasate în cele mai accesate zone: intrare, recepție, grupuri sanitare. 

Accesul în centru

Este permis doar cu programare, persoanelor care urmează proceduri și tratamente. Nu este permis accesul însoțitorilor.

Te așteptăm să te programezi cu încredere la procedura preferată să fii în cea mai bună formă de sărbători!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate