Remodelarea corporală cu Ultrasunete versus Radiofrecvența - Atelierul de Slăbit

Remodelarea corporală cu Ultrasunete versus Radiofrecvența

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Remodelarea corporală cu ultrasunete și radiofrecvență sunt două proceduri non-invazive utilizate pentru a elimina grăsimea și a tonifia țesuturile. Ambele proceduri folosesc energie termică pentru a încălzi țesuturile, dar modul în care aceasta este livrată diferențiază cele două proceduri.

Remodelarea corporală cu ultrasunete folosește unde sonore de înaltă frecvență pentru a încălzi țesuturile. Acest lucru poate ajuta la reducerea grăsimii și la tonifierea țesutului muscular. Deoarece ultrasunetele pot pătrunde profund în țesuturi, această procedură poate fi utilizată pentru a trata pielea mai în profunzime, precum abdomenul și coapsele.

Tratamentul corporal cu ultrasunete este o tehnologie non-invazivă folosită pentru a ajuta la reducerea aspectelor neplăcute ale pielii, cum ar fi celulita, grăsimea corporală și vergeturile. Acest tratament se bazează pe utilizarea unde sonore de înaltă frecvență pentru a crește circulația sangvină și a îmbunătăți textura pielii.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale tratamentului corporal cu ultrasunete:

  • Reducerea celulitei: Tratamentul cu ultrasunete ajută la disolvarea țesuturilor grase și la reducerea aspectului neplăcut al celulitei
  • Îmbunătățirea texturii pielii: Ultrasunetele cresc circulația sangvină, ceea ce ajută la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea vergeturilor.
  • Eficacitatea tratamentului: Studiile au arătat că tratamentul cu ultrasunete poate fi foarte eficace în reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Siguranța tratamentului: Tratamentul cu ultrasunete este considerat sigur și non-invaziv, cu puține efecte secundare.
  • Efecte durabile: Rezultatele tratamentului cu ultrasunete pot fi durabile, cu un număr adecvat de ședințe.

Tratamentul corporal cu ultrasunete este o opțiune eficientă și sigură pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul pielii și să reducă celulita și grăsimea corporală. Specialiștii de la Atelierul de Slăbit îți elaborează un plan personalizat de tratament, potrivit pentru nevoile individuale.

Remodelarea corporală cu radiofrecvență folosește unde radio pentru a încălzi țesuturile. Această procedură poate ajuta la reducerea grăsimii și la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii. Deoarece radiofrecvența pătrunde în straturile de suprafață ale pielii, procedura este adesea utilizată pentru a trata zone precum brațele, fața, gâtul, decolteul.

Tratamentul stimulează producerea de colagen și la reducerea aspectului neplăcut al vergeturilor.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale tratamentului cu radiofrecvență:

  • Îmbunătățirea texturii pielii: Tratamentul cu radiofrecvență ajută la îmbunătățirea texturii pielii prin stimularea producției de colagen.
  • Reducerea grăsimii corporale: Tratamentul cu radiofrecvență poate ajuta la dizolvarea țesuturilor grase și la reducerea grăsimii corporale
  • Eficacitatea tratamentului: Studiile au arătat că tratamentul cu radiofrecvență poate fi eficient în îmbunătățirea texturii pielii și în reducerea grăsimii corporale.
  • Siguranța tratamentului: Tratamentul cu radiofrecvență este considerat sigur și non-invaziv, cu puține efecte secundare.
  • Efecte durabile: Rezultatele tratamentului cu radiofrecvență pot fi durabile, cu un număr adecvat de ședințe.

În concluzie, tratamentul cu radiofrecvență este o opțiune eficientă și sigură pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul pielii și să reducă grăsimea corporală.

Ambele proceduri sunt considerate sigure și eficiente, dar rezultatele pot varia în funcție de pacient și de zona tratată. Este recomandat să discuți și cu un medic specializat în estetică pentru a afla care dintre aceste proceduri este mai potrivită pentru nevoile tale. Din fericire, poți face acest lucru la Atelierul de Slăbit, singurul centru din România unde frumusețea este abordată ca întreg și unde găsești servicii complexe, integrate – de frumusețe și sănătate, în același timp și în același loc.  

Remodelarea corporală cu ultrasunete și radiofrecvență sunt două tratamente foarte populare pentru cei care doresc să elimine grăsimea și să-și tonifieze corpul, fără a recurge la intervenții chirurgicale invazive. Ambele proceduri necesită doar câteva ședințe pentru a ajunge la obiectivul dorit, dar rezultatele încep să fie observate după prima procedură. Este important să știi ca procedurile nu necesită timp de recuperare. 

Te așteptăm la Atelierul de Slăbit pentru tratamentele de radiofrecvență și ultrasunete care îți vor scoate la lumină formele dorite!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate