Pielea catifelată de primăvară

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Luna martie se apropie de final, dar dorința doamnelor de a avea o piele în formă nu se încheie aici! Schimbarea anotimpului determină anumite modificări și la nivelul pielii. Cresc alergenii în aer, iar cei cu pielea mai sensibilă sunt predispuși la anumite afecțiuni. Pe măsură ce sezonul trece la mult așteptată vreme de vară, este important ca pielea să facă și ea trecerea de la temperaturi mai scăzute, la cele din sezonul estival. Tratamentele pentru îngrijirea tenului din cadrul centrelor AS sunt potrivite femeilor de orice vârstă și au scopul de a menține pielea hidratată, fermă, elastică, curată și luminoasă – frumoasă și sănătoasă, cu alte cuvinte.

Cum poți să-ți ajuți pielea pentru a avea un ten radiant? Specialiștii centrelor de înfrumusețare AS îți oferă câteva recomandări în acest sens, care se aplică pentru majoritatea tipurilor de piele. Totodată, este bine să consulți și un medic dermatolog înainte de a începe un program de îngrijire facială. Pentru consultații, medicii de la Clinica AS îți sunt la dispoziție.

Exfoliază

Tratamentele de exfoliere îndepărtează celulele moarte de la suprafața care împiedică pătrunderea în piele a substanțelor nutritive și hidratante din cremele de îngrijire. Cu această barieră, acestea nu vor funcționa eficient. Fără exfoliere, celulele moarte se acumulează și provoacă uscăciunea pielii și un aspect ”zgrumțuros” și porii sunt astupați, ceea ce duce la apariția acneei. Exfolierea se poate efectua prin mai multe metode, cele mai eficiente fiind tratamentele din cadrul centrelor de înfrumusețare. Foarte căutate în această perioadă sunt tratamentele de Peeling și Microdermabraziune care, efectuate de către specialiști în domeniu, te vor ajuta chiar să înlături semnele de îmbătrânire (ridurile fine). 

Hidratează

Poate că unul dintre cei mai esențiali pași ai rutinei zilnice de îngrijire a pielii este hidratarea. Îngrijirea de acasă a pielii înseamnă să alegi întotdeauna crema hidratantă potrivită tipului tău de piele. Dacă utilizezi în prezent o cremă hidratantă, dar totuși simțiți că pielea ta rămâne uscată, un ser pentru hidratare poate face diferența. Serurile sunt ușoare și sunt capabile să pătrundă mai adânc și mai repede în piele. Atunci când sunt asociate cu o cremă hidratantă, acestea ajută la menținerea pielii hrănite. Pielea uscată poate duce la riduri premature și la mâncărimi. În plus, hidratarea eficientă se realizează în centrele specializate. Programează un tratament Hydrafacial care oferă pielii tale protecție împotriva radicalilor liberi, elasticitate, fermitate și hrănire în profunzime. 

Ce îți poți dori mai mult primăvara aceasta decât o piele catifelată și tânără?

Programări:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Atelierul de Slăbit

Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate
© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate