Peeling – secretul unei pieli radiante - Atelierul de Slăbit

Peeling – secretul unei pieli radiante

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cum să profiți la maximum de tratamentul peeling chimic?

De la tratamentul cu toxină botulinică la fillerele dermice, se pare că există o listă nesfârșită de opțiuni de tratament pentru a întoarce timpul în favoarea noastră. Fără a găsi de fapt fântâna mitică a tinereții, peeling-urile chimice au devenit un ”secret” încercat și adevărat pentru o piele incredibilă.

Dacă nu ți-ai făcut până acum un peeling chimic, poate suna intimidant la început. Cu toate acestea, chiar și medicii dermatologi susțin că peeling-ul este o modalitate ușoară și rapidă de a îmbunătăți aspectul pielii.

Indiferent dacă vrei să atenuezi o problemă medicală precum acneea rozacee, să reduci aspectul liniilor fine și al ridurilor sau pur și simplu dorești să-ți reîmprospătezi pielea, există o mulțime de motive pentru care atât de mulți specialiști recomandă peeling-uri chimice pentru cele mai întâlnite probleme ale pielii.

Ce este un peeling chimic?

Peeling-urile chimice sunt concepute pentru a trata efectele îmbătrânirii și ale expunerii pielii la diverse medii care agresoare (poluarea, ultravioletele), oferindu-ți o nuanță mai uniformă a pielii, cu o textură mai fină. Peelingul funcționează cel mai bine pentru problemele care afectează straturile cele mai exterioare ale pielii, cum ar fi:

  • Riduri fine și riduri de expresie
  • Pete solare, pistrui, pigmentare ușoară și pete pigmentare
  • Cicatrici ușoare
  • Piele roșie și iritată (acnee rozacee)

Peeling-urile chimice pot fi, de asemenea, folosite pentru a îmbunătăți aspectul general și senzația pe care o ai la atingerea pielii.

Se aplică o soluție chimică blândă pe zona cu probleme, care slăbește ușor și îndepărtează straturile deteriorate ale pielii. Acest lucru îți lasă pielea mai strălucire, proaspătă și sănătoasă!

O exfoliere poate fi efectuată pe față, gât și mâini. Cât de adânc pătrunde peeling-ul depinde de cât de agresiv va fi tratamentul tău – de exemplu, pentru un peeling superficial se folosește o formulă blândă, care ajunge doar în straturile superioare ale pielii. Peeling-urile medii și profunde utilizează o soluție mai puternică, pentru a pătrunde mai adânc în piele, cu scopul atenuării problemelor mai persistente.

Este peeling-ul chimic potrivit pentru tine?

Dacă ai pielea deschisă și părul deschis la culoare, avem vești bune! Ești candidatul ideal pentru un peeling chimic! Riscul de decolorare a pielii este puțin mai mare pentru cei cu tenul mai închis, dar nu este întotdeauna cazul. În cele din urmă, depinde de tipul tău de piele și de istoricul tău medical. Aceste aspecte le poți discuta în Centrele AS cu medicul dermatolog, de la Clinica AS. Acesta îți va efectua o evaluarea a pielii și îți va spune în ce măsură un peeling chimic este potrivit pentru tine.

Problemele care afectează straturile mai profunde ale pielii, precum lipsa de elasticitate, ridurile foarte adânci, nu răspund bine la peeling-urile chimice. Dacă după evaluarea dermatologică ajungi la concluzia că un peeling chimic nu se potrivește cu obiectivele tale, te poți programa la Clinica AS pentru proceduri de întinerire alternative, precum tratamentul cu toxină botulinică sau acid hialuronic.

Peeling-urile chimice sunt un tratament simplu, care oferă o varietate de beneficii. Efectuate corespunzător, de către specialiști în estetică facială cu experiență, precum cei din Centrele AS. Peeling-urile sunt o modalitate excelentă de a reduce efectele îmbătrânirii, a daunelor provocate de soare și chiar și ale anumitor afecțiuni medicale. 

Acum, spune: nu ai nevoie de o fântână a tinereții? 

Te așteptăm în Centrul AS cel mai apropiat de casa ta!Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)
Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)
Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate