Pășește în centrul de frumusețe AS - Atelierul de Slăbit

Pășește în centrul de frumusețe AS

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Se observă o nevoie tot mai crescută a femeilor și bărbaților deopotrivă să se simtă bine în pielea lor, să aibă un aspect plăcut nu numai în fața celorlalți, cât acasă, în fața oglinzii. Cu siguranță și tu îți dorești să obții o frumusețe sănătoasă și să acorzi mai multă atenție îngrijirii personale. La Atelierul de Slăbit te vei întâlni cu ideea ”Frumusețea izvorăște din interior!” și vei beneficia de serviciile primului centru de frumusețe din țară susținut de o clinică medicală – Clinica AS

În domeniul beauty nu există rețete standard pentru o siluetă armonioasă, dar există planuri personalizate, alcătuite de specialiști în remodelare corporală, pe care le regăsești în toate cele 3 centre Atelierul de Slăbit din București. Cel mai mare avantaj pe care îl vei întâlni în centrele AS este faptul că terapeuții sunt specialiști pregătiți în îngrijire generală de sănătate și recuperare medicală. Așa cum desigur cunoști, de multe ori, înrăutățirea aspectului fizic are de multe ori o cauză internă, ceva nu funcționează corect în organismul tău. De aceea, spunem că la Atelierul de Slăbit tratăm frumusețea ca întreg, ne preocupăm să-ți îmbunătățim aspectul fizic, dar căutăm și cauza și soluțiile pentru tratarea afecțiunilor. Acest lucru este posibil la noi pentru că oferim aceste servicii complexe, integrate – de frumusețe și sănătate, în același timp și în același loc. În acest fel, îți este asigurată o frumusețe care se bazează în primul rând pe un corp și organism sănătos. 

Pentru a te bucura de tratamente și proceduri sigure, trebuie să știi că la Atelierul de Slăbit dispunem de aparate inovatoare, dezvoltate în colaborare cu medici de renume internațional, acreditate, testate și certificate de F.D.A. (Food and Drug Administration), ce au la bază studii clinice, capabile să ofere rezultate garantate.

Avem o gamă variată de tratamente variate pentru corp și ten de unde poți alege. Îți poți îndrepta atenția către proceduri corporale pentru tonifierea pielii, tratarea celulitei și a laxității pielii sau eliminarea țesutului adipos. În ceea ce privește procedurile destinate tenului, poți opta pentru tratamente de hidratare intensă și de curățare în profunzime a pielii. În plus, în toate centrele Atelierul de Slăbit se poate efectua epilarea definitivă cu laser, pentru a obține o piele netedă, fără iritații, timp îndelungat. 

Avem periodic disponibile și oferte și pachete speciale, pentru că ne dorim să te încurajăm să ai grijă de tine și să alegi tratamentul favorit. Pachetele speciale sunt variate, alcătuite astfel încât să obții rezultate rapide, în funcție de obiectivele pe care ți le propui. De asemenea, te așteptăm într-un spațiu intim, amenajat pentru a-ți oferi o experiență unică, de fiecare dată când vrei să te destinzi și desprinzi din ritmul alert cotidian și să-ți acorzi un timp numai al tău.

Frumusețea ta merită pusă în valoare. Te așteptăm!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate