Radiofrecventa 1

O piele mai fermă în doar 30 de minute

Radiofrecventa 1

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Tratamentele pentru fermitatea pielii sunt numeroase, însă puține sunt cele care oferă cu adevărat rezultate care să persiste în timp. Tehnologia avansată și specialisții instruiți în estetică facială te ajută să recâștigi fermitatea pielii și să păstrezi o siluetă aromonioasă. Unul dintre tratamentele care s-a dovedit extrem de eficient în procedurile de remodelare corporală, dar și în tratamentele faciale de întinerire, este radiofrecvența

 

De ce este așa eficient tratamentul cu radiofrecvență? Aparatul de radiofrecvență Safyre furnizează atât frecvențe radio Monopolare, cât și Multipolare și este dotat cu aplicatoare faciale și corporale. Radiofrecvența Monopolară poate furniza căldură care pătrunde adânc în piele, pentru un efect maxim, în timp ce radiofrecvența Multipolară lucrează la un nivel mai superficial la nivelul pielii, cu scop de a ”strânge” pielea.

 

Pe parcursul tratamentului de radiofrecvență se produce căldură la nivelul dermului care stimulează producerea de colagen, ceea ce conduce la un efect de strângere imediată a pielii și la o îmbunătățire notabilă a calității texturii acesteia. La nivelul feței, ridurile sunt reduse, iar pielea devine mai luminoasă și tonifiată. La nivelul corpului, aparatul Safyre poate furniza căldură în straturile profunde ale dermului și în țesutul subcutanat pentru a activa colagenul și fibrele de elastină care ajută la regenerarea țesutului deteriorat. În plus, tratamentul îmbunătățește drenajul limfatic și ajută la metabolizarea grăsimilor, având ca rezultat o piele mai fină și mai fermă, cu țesut adipos redus.

 

Radiofrecventa 2O singură ședință de radiofrecvență Safyre te va ajuta să obții o piele vizibil întinerită prin ”ridicarea”, fermitatea și ”strângerea” pielii, efecte datorate stimulării producției de colagen și a elastinei. Producția naturală de colagen și de elastină încetinește pe măsură ce îmbătrânim, dar căldura tratamentelor de radiofrecvență stimulează celulele din țesutul conjunctiv determinând organismul să reproducă aceste substanțe împreună cu acidul hialuronic. Tratamentul are un efect instant asupra fibrelor de elastină, ceea ce înseamnă că pielea ta va părea și o vei simți mai ”strânsă”, încă de la primul tratament. Cu toate acestea, pentru rezultate maxime, recomandăm o sesiune de 10 tratamente la 2 săptămâni distanță, urmate de un program lunar de întreținere.

 

O piele mai tânără și tonifiată este doar la un click distanță! Ce mai aștepți? Programează prima ședință de radiofrecvență efectuată cu aparatul Safyre în unul din centrele noastre: Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954), Atelierul de Slăbit Timpuri Noi (0314 053 953) sau Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129).

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Atelierul de Slăbit

Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate
© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Alexandra Marin Atelierul de Slabit

Bună! Eu sunt Alexandra Marin și sunt aici să te ajut! Ma poți contacta la numărul de telefon 0314 053 953.

Până atunci te invit să te abonezi la newsletter-ul nostru în perioada 16.03 – 14.05.2020 iar noi te premiem cu un drenaj limfatic în valoare de 93 RON!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate