O piele mai fermă în doar 30 de minute - Atelierul de Slăbit
Radiofrecventa 1

O piele mai fermă în doar 30 de minute

Radiofrecventa 1

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Tratamentele pentru fermitatea pielii sunt numeroase, însă puține sunt cele care oferă cu adevărat rezultate care să persiste în timp. Tehnologia avansată și specialisții instruiți în estetică facială te ajută să recâștigi fermitatea pielii și să păstrezi o siluetă aromonioasă. Unul dintre tratamentele care s-a dovedit extrem de eficient în procedurile de remodelare corporală, dar și în tratamentele faciale de întinerire, este radiofrecvența

 

De ce este așa eficient tratamentul cu radiofrecvență? Aparatul de radiofrecvență Safyre furnizează atât frecvențe radio Monopolare, cât și Multipolare și este dotat cu aplicatoare faciale și corporale. Radiofrecvența Monopolară poate furniza căldură care pătrunde adânc în piele, pentru un efect maxim, în timp ce radiofrecvența Multipolară lucrează la un nivel mai superficial la nivelul pielii, cu scop de a ”strânge” pielea.

 

Pe parcursul tratamentului de radiofrecvență se produce căldură la nivelul dermului care stimulează producerea de colagen, ceea ce conduce la un efect de strângere imediată a pielii și la o îmbunătățire notabilă a calității texturii acesteia. La nivelul feței, ridurile sunt reduse, iar pielea devine mai luminoasă și tonifiată. La nivelul corpului, aparatul Safyre poate furniza căldură în straturile profunde ale dermului și în țesutul subcutanat pentru a activa colagenul și fibrele de elastină care ajută la regenerarea țesutului deteriorat. În plus, tratamentul îmbunătățește drenajul limfatic și ajută la metabolizarea grăsimilor, având ca rezultat o piele mai fină și mai fermă, cu țesut adipos redus.

 

Radiofrecventa 2O singură ședință de radiofrecvență Safyre te va ajuta să obții o piele vizibil întinerită prin ”ridicarea”, fermitatea și ”strângerea” pielii, efecte datorate stimulării producției de colagen și a elastinei. Producția naturală de colagen și de elastină încetinește pe măsură ce îmbătrânim, dar căldura tratamentelor de radiofrecvență stimulează celulele din țesutul conjunctiv determinând organismul să reproducă aceste substanțe împreună cu acidul hialuronic. Tratamentul are un efect instant asupra fibrelor de elastină, ceea ce înseamnă că pielea ta va părea și o vei simți mai ”strânsă”, încă de la primul tratament. Cu toate acestea, pentru rezultate maxime, recomandăm o sesiune de 10 tratamente la 2 săptămâni distanță, urmate de un program lunar de întreținere.

 

O piele mai tânără și tonifiată este doar la un click distanță! Ce mai aștepți? Programează prima ședință de radiofrecvență efectuată cu aparatul Safyre în unul din centrele noastre: Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954), Atelierul de Slăbit Timpuri Noi (0314 053 953) sau Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129).

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate