Notorious Stories lansează primul card exclusivist adresat iubitorilor parfumeriei de nișă si bunurilor de lux - Atelierul de Slăbit

Notorious Stories lansează primul card exclusivist adresat iubitorilor parfumeriei de nișă si bunurilor de lux

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Recent, la Opera Română, s-a lansat primul card adresat iubitorilor de parfumuri de nișă și bunurilor de lux, în ediție limitată. Izabela Corina Juncu, fondatoarea proiectului Notorious Stories – un brand 100% românesc – este printre puținii consultanți de parfumerie de nișă din România, dar și editor la o revistă de lux din Franța.

Prin intermediul acestui card exclusivist comunitatea Notorious Stories va acces la peste 50 de case de parfumuri din Paris, dar și prețuri speciale și beneficii la o mulțime de produse și servicii de lux din mai multe domenii.

Cardul Notorious Stories a fost lansat oficial într-un număr limitat, de doar 200 bucăți, la sfarsitul lui septembrie, la Opera Română. Printre beneficiile de care se pot bucura posesorii acestui card se numără: 2 consultații de parfumerie cu Izabela Juncu, 1 parfum de nișă cadou, 2 invitații/an la evenimentele Notorious Stories, precum și multe alte reduceri la servicii, obiecte, hoteluri și restaurante de lux.

Lista partenerilor care oferă beneficii membrilor comunității Notorious Stories este întregită de: Chopard, Courtyard by Marriott, Moxy, Sheraton, Athenée Palace Hilton, Elementals, MOTH and RABBIT, Ivatherm, Jolidon, Prelude Milano, Marius Musat, Institut Esthederm, Authentiq Institut de Beaute, Evess Beauty, Restaurant Bone, Restaurant Roberto’s Bucharest, Liberté, Consiglieri, Cristallini, Clinica AS, Atelierul de Slăbit.

“Am vrut să ofer acces la servicii care să ajute la construirea unui brand personal – consider că parfumul este un <<statement>>, o prima impresie demnă de toată atenția noastră. Pe lângă parfumerie, domeniul meu de suflet, faptul că se pot achiziționa servicii sau bunuri de lux, cum ar fi îmbrăcăminte bespoke, toate acestea contribuie la consolidarea unui brand personal pe care fiecare membru al comunității și-l poate construi în felul său, rămânând memorabil pentru interlocutorii săi, așa cum semnătura olfactivă a unui parfum ne poate rămâne întipărită în memorie” , a declarat Izabela Juncu, fondatoarea Notorious Stories.

Mai mult, Izabela Juncu este și brand ambassador HOSPICE – Casa speranței, iar pentru orice achiziție de card, 10% din valoarea acestuia va fi donată către asociație.

Lunar se vor adăuga noi branduri de elită, pentru a oferi posesorilor acestui card exclusivist acces la cât mai multe servicii de lux.

Fondatoarea brandului își propune să-l dezvolte prin implicarea sa în mai multe parteneriate, apariții publice, dar și prin participarea la târgurile de parfumerie de nișă, din Europa, și aducerea celor mai noi trenduri în materie de lux în România.

Facebook: https://www.facebook.com/NotoriousStories

Instagram: https://www.instagram.com/notorious.fragrancestories/

Apariții în presă ale acestui comunicat:

Revista Biz – https://www.revistabiz.ro/notorious-stories-lanseaza-primul-card-exclusivist-adresat-iubitorilor-parfumeriei-de-nisa-si-bunurilor-de-lux/

E-femeia.ro – Notorious Stories lansează primul card exclusivist adresat iubitorilor parfumeriei de nișă si bunurilor de lux – e-femeia.ro

PR wave – https://www.prwave.ro/notorious-stories-lanseaza-primul-card-exclusivist-adresat-iubitorilor-parfumeriei-de-nisa-si-bunurilor-de-lux/

Boncafe.ro – http://www.boncafe.ro/evenimente-notorious-stories-lanseaza-primul-card-exclusivist-adresat-iubitorilor-parfumeriei-de-nia-si-bunurilor-de-lux-c32_a9759

Isamary.com – http://isamary.com/index.php/2021/10/05/notorious-stories-lanseaza-primul-card-exclusivist-adresat-iubitorilor-parfumeriei-de-nisa-si-bunurilor-de-lux/

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.