Motive pentru care să alegi tratamentul de epilarea definitivă - Atelierul de Slăbit

Motive pentru care să alegi tratamentul de epilarea definitivă

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Epilarea cu laser poate părea o alegere extremă pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp sau față, dar sunt mai multe motive pentru care merită să iei în considerare această soluție. În Centrele AS, tratamentul de epilare
definitivă cu laser este foarte căutat atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Echipamentele performante de care dispunem în centre pot înlătura firele nedorite de pe orice zonă a corpului sau a feței.

 1. De fapt, este mai ușor
  Când te gândești la cantitatea de timp, bani, energie și griji pe care le-ai petrecut îndepărtând părul din diferite zone de-a lungul vieții, epilarea cu laser începe să pară o idee bună. Mai ales, dacă pui în balanță costul și efortul epilării clasice, față de cea cu laser, vei trece de la îndepărtarea părului zilnic sau lunar, la perioade foarte lungi de timp fără niciun fel de intervenție. Nu există nicio îndoială că a petrece câteva ore cât durează în total toate ședințele de epilare cu laser este mult mai avantajos decât zecile de ore pierdute de-a lungul anului cu metodele clasice.
 2. Rezultate de lungă durată
  Aici este punctul forte al epilării cu laser. Când nu vrei păr într-o anumită zonă a corpului tău, ei bine, nu-l vrei acolo cât mai mult timp posibil, nu? Veți observa o reducere permanentă a cantității de păr care crește în zonele epilate cu laser. Și, timp de câteva luni până la un an după tratamentul cu laser, te vei bucura de o piele netedă, fără iritații și păr nedorit.
 3. Nu îți faci griji cu privire la creșterea mai întunecată sau mai groasă a părului
  După îndepărtarea părului prin metode precum ceara sau lama de ras, părul are o tendință de a crește mai închis la culoare, iar firul devine mai gros și mai dur, iar cu timpul, îndepărtarea părului devine mai dureroasă. Acest lucru nu se întâmplă în cazul epilării cu laser, care vizează foliculul de păr în sine, slăbind și adesea distrugând matricea care ar fi crescut părul nou. Este exact opusul; părul care crește înapoi este adesea mai ușor și mai fin, cu mai puține fire de păr care revin de fiecare dată.
 4. Tratamentul este extrem de sigur și eficient
  Nu este nimic inconfortabil sau nesigur legat de îndepărtarea părului cu laser. Pe lângă scopul nostru de a face toți clienții să se simtă relaxați și confortabil în timpul procedurilor, tratamentul în sine este simplu, rapid și foarte eficient. Folosim 2 echipamente laser originale și acreditate UE: Primelase și Elysion Pro, care presupun direcționarea unui fascicul de lumină pulsatorie asupra zonelor în care dorești îndepărtarea părului. Laserul folosește melanina din firul de păr pentru a ținti fiecare folicul, distrugându-l cu căldură, dar lăsând pielea din jur nevătămată. Este posibil să simți o oarecare căldură în timpul tratamentului, dar este nedureroasă și nu necesită recuperare după tratament.
 5. Te poți baza pe personalul experimentat și instruit din Centrele AS
  Toți terapeuții din centrele noastre au pregătire medicală și sunt permanent instruiți legat de cele mai noi protocoale de tratament. Avem răspunsuri la orice întrebare și ești în deplină siguranță pe mâinile încrezătoare ale specialiștilor noștri, atunci când vrei să optezi pentru îndepărtarea părului cu laser.
  Te așteptăm în Centrul AS cel mai apropiat de casa ta pentru o consultație sau contactează-ne oricând pentru mai multe informații despre epilarea cu laser. Suntem bucuroși să vorbim cu tine despre orice întrebări sau nelămuriri!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)
Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)
Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate