Mezoterapia faciala - Atelierul de Slăbit

Mezoterapia faciala

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Mezoterapia faciala se recomanda in cazul tenului tern si obosit, a hiperpigmentarii, a pielii deteriorate, uscate si deshidratate.
Prin aceasta terapie inovatoare este activat procesul reparatoriu si de restructurare a celulelor, este imbunatatita calitatea si elasticitatea pielii.
Pacientii Atelierului de Slabit care au apelat la tratamentul de  mezoterapia faciala au fost impresionati de rezultate.

Iata cateva beneficii: cearcanele vor fi atenuate, pungile de sub ochi vor disparea, ridurile isi vor reduce adancimea si densitatea, se va observa efectul de netezire a pielii.
Pielea va fi mai ferma si mai luminoasa, chiar mult mai hidratata. In cazul cuperozei, rozaceei sau acneei, acestea vor fi diminuate.

mezoterapie faciala
Prin mezoterapia faciala patrund in straturile profunde ale pielii 95% din ingredientii activi, doar printr-o singura aplicare.

Sunt necesare  4  sedinte realizate la un interval de  14-21 zile, in functie de recomandarile specialistului stabilite in urma consultatiei medicale.” 

Afla mai multe despre Mezoterapia cu produse Filorga

[vfb id=’1′]

 

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate