Mezoterapia cu Ultrasunete – prima procedură de întinerire și regenerare a pielii de încercat în 2023 - Atelierul de Slăbit

Mezoterapia cu Ultrasunete – prima procedură de întinerire și regenerare a pielii de încercat în 2023

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Mezoterapia este un tratament conceput pentru a stimula mezodermul, sau stratul mijlociu al pielii. Soluțiile naturopatice sunt injectate în mezoderm pentru a stimula întinerirea pielii. Însă, prin utilizarea tratamentului cu ultrasunete și a impulsurilor de electroterapie, putem infuza aceste soluții în mezoderm fără a folosi ace. Mezoterapia cu ultrasunete este alternativa fără durere și fără ace la mezoterapia tradițională, oferind o livrare transdermală sigură și eficientă, neinvazivă a soluțiilor terapeutice.

Spre deosebire de orice produs normal care hrănește straturile exterioare ale pielii, infuzia de mezoterapie merge mai adânc și îți hrănește pielea din interior prin deschiderea unui canal microscopic în piele pentru a obține penetrarea necesară pentru a pătrunde sub straturile exterioare. Tratamentul poate continua să acționeze până la 48 de ore după finalizarea procedurii.

Mezoterapia este o procedură care a fost folosită încă din anii 1950 și presupune injectarea diferitelor amestecuri de substanțe, vitamine și alte extracte într-un anumit strat al pielii, între dermul superficial și stratul de grăsime mai profund numit mezoderm.

Când sunt plasate în acest strat, substanțele nu sunt absorbite în organism, ci funcționează doar în zona în care sunt injectate. În domeniul estetic, mezoterapia s-a dovedit a fi foarte eficientă în tratarea celulitei și a pungilor rezistente de grăsime care au persistat în ciuda dietei și a exercițiilor fizice. De asemenea, tratamentul este utilizat și pentru a obține o piele mai tânără, pentru un chip revigorat și luminos.

Amestecurile speciale folosite au ca principal efect descompunerea celulelor adipoase de sub piele, ajută la eliminarea grăsimii descompuse în sistemul de curățare a organismului, stimulează producția de colagen, întărește și tonifică pielea.

Mezoterapia fără ace a fost concepută să funcționeze folosind aceleași principii, deși fără utilizarea de ace. În centrele de înfrumusețare Atelierul de Slăbit utilizăm tratamentul de mezoterapie cu ultrasunete pentru a induce p regenerare naturală a pielii, în locurile unde acesta este aplicat.

Când este utilizată cu scopul de a îmbunătăți conturul corpului și de a reduce celulita, mezoterapia fără ace folosește diverse frecvențe de ultrasunete, împreună cu un cocktail de substanțe, vitamine și alte ingrediente. Acestea pătrund în grăsimea subcutanată, acționând rapid pentru a obține o piele fermă și netedă.

Mezoterapia fără ace vizează depozitele profunde de grăsime, prin inducerea lipolizei, a rupturii și a morții celulare. Este un tratament minunat pentru pungile de sub ochi, cearcăne, piele lăsată și fără vitalitate. Ultrasunetele accelerează circulația sângelui și a limfei, iar funcția de încălzire ajută la descompunerea grăsimilor și la îmbunătățirea absorbției hipodermice.

Programează-te acum la tratamentul de mezoterapie cu ultrasunete, pentru un început de an cu aspect întinerit!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate