Metode de îngrijire a pielii în timpul iernii - Atelierul de Slăbit

Metode de îngrijire a pielii în timpul iernii

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Îți dorești să păstrezi pe tot parcursul anului o pielea sănătoasă și strălucitoare. Dar să recunoaștem, uneori schimbarea anotimpului (mai este puțin și intrăm în lunile de iarnă ☺) are planuri diferite pentru sănătatea pielii. Tenul care era strălucitor, acum devine uscat, se descuamează și prezintă senzație de mâncărime. Toate acestea sunt indicii că ești deshidratată, fapt ce ți-a compromis bariera de protecție a pielii, iar acest lucru înseamnă mai mult decât un ten cu aspect inestetic. O barieră cutanată deteriorată poate duce la crăparea pielii și, în unele cazuri extreme, la infecții. Dar nu îți face griji, există măsuri preventive pe care le poți lua pentru ca pielea ta să rămână hidratată și fără să se descuameze chiar și pe parcursul celor mai friguroase luni ale anului.

Terapeuții centrelor Atelierul de Slăbit vin către tine cu o serie de recomandări despre ce poți face pentru a-ți pregăti pielea pentru vremea rece de iarnă (adică vânt puternic și umezeală). Iată care sunt sfaturile specialiștilor noștri în estetică facială pentru a-ți păstra pielea sănătoasă și strălucitoare tot sezonul rece.

Analiza pielii

De îndată ce temperaturile scad, recomandăm consultarea unui specialist în îngrijirea pielii care îți va examina tenul și va determina starea pielii tale. Evaluarea facială este efectuată gratuit în toate centrele noastre. Lasă un profesionist să stabilească care este tipul tău de piele, după care să îți alcătuiască un tratament personalizat care te va ajuta să-ți îmbunătățești aspectul.

Alege creme mai consistente și proceduri adecvate

Cheia pentru a menține strălucirea tenului după sezonul cald este să te asiguri că folosești ca produse de îngrijire creme și seruri mai groase, consistente, care au un mix potrivit de activi naturali și emolienți și au putere mare de hidratare. De asemenea, tratamentele moderne pentru hidratarea pielii în profunzime sunt ideale în această perioadă rece. Intraceuticals, de exemplu, este o procedură cu un efect intens de hidratare cu ajutorul acidului hialuronic, introdus adânc în derm de către oxigenul hiperbaric. 

Alege hidratarea tenului 

Hrănirea și hidratarea pielii feței sunt extrem de importante iarna pentru a evita pielea ternă și uscată și pentru a menține un ten strălucitor. Așadar, este bine să te concentrezi pe produse și tratamente care să te ajute să-ți păstrezi un ten strălucitor și curat. Hydrafacial este tratamentul care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire lunară a tenului. Cu ajutorul acestei proceduri, te asiguri că obții exfoliere, curățare, hidratare – cu alte cuvinte, o strălucire instantanee e pielii feței. Deși îngrijirea la domiciliu este foarte importantă, optarea pentru un tratament facial profesionist este o modalitate excelentă de a te asigura că primești o doză suplimentară de îngrijire a pielii.

Asigură-te că bei suficientă apă 

Pielea sănătoasă vine din interior, așa că, este important să bei multă apă, spun specialiștii noștri în estetică facială. Pentru pielea ta, ar fi de ajutor păstrarea unui umidificator portabil lângă birou în timpul zilei, la locul de muncă, care are rolul de a readuce umiditatea esențială în aer. În acest fel, nu îți vei simți pielea uscată.

Te invităm să descoperi tratamentele noastre de estetică facială care te ajută să-ți menții pielea tânără, curată și hidratată timp îndelungat.

Programează-te la unul din centrele noastre din București:

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate