Întinerirea pielii cu ajutorul tratamentului de Micro-Needling - Atelierul de Slăbit

Întinerirea pielii cu ajutorul tratamentului de Micro-Needling

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Microneedling, cunoscut și sub denumirea de terapie de inducție a colagenului este un tratament care implică perforarea pielii cu ace mici. Aceste mici puncte de contact stimulează răspunsul organismului de vindecare a rănilor și accelerează procesul de reînnoire a celulelor pielii. Crearea de colagen și elastină este inițiată pe măsură ce pielea se vindecă, oferind astfel un efect de hidratare aproape instantaneu, care umple ridurile existente, prevenind în același timp formarea de noi riduri.

Cum funcționează microneedlingul pentru tratamentul ridurilor?

Microneedlingul stimulează producția de colagen în piele. Conceptul este că înțepăturile procedurii produc leziuni minore ale pielii, iar pielea răspunde prin producerea de țesut nou bogat în colagen. Ca rezultat, noul țesut de piele are o textură mai fermă. Este natural ca pielea să piardă din rezerva de colagen pe măsură ce îmbătrânește. Însă, producția de colagen poate fi stimulată pentru a construi țesut nou, cu ajutorul tratamentului de microneedling. Rezultatul este o piele mai strânsă.

Un instrument asemănător unui stiloul este utilizat de specialist pentru a face mici înțepături sub piele. Nu vei observa înțepăturile după finalizarea procedurii pentru că acestea sunt foarte fine. Specialistul în estetică facială va glisa instrumentul pe piele în mod uniform, asigurându-se că noul țesut care se va forma este, de asemenea, uniform. La Atelierul de Slăbit lucrează specialiaști cu pregătire medicală, doar cu echipamente originale, așa că nu trebuie să-ți faci griji pentru siguranța și sănătatea ta.

Pentru a reduce riscul de durere, poți opta și pentru aplicarea unei creme cu anestezic, cu aproximativ o oră înainte de începerea tratamentului de microneedling. Procedura de microneedling în sine durează aproximativ 30 de minute. Tratamentul este alcătuit personalizat, în funcție de nevoile pielii tale, astfel încât vor fi utilizate seruri care se potrivesc cu specificul pielii tale și cu obiectivele pe care dorești să le obții.

Peeling chimic vs. microneedling pentru riduri

Microneedlingul poate induce producția de colagen, având ca rezultat o reducere pe termen lung a ridurilor și a pielii căzute. Peeling-urile chimice îndepărtează în siguranță stratul superior al pielii deteriorate, dezvăluind un nou strat mai neted și cu aspect mai tânăr.

Peeling-urile chimice acționează prin îndepărtarea straturilor deteriorate ale pielii, în timp ce microneedling-ul funcționează prin inițierea unui răspuns de vindecare, ce are ce efect umplerea ridurilor. 

Care sunt rezultatele tratamentului de microneedling pentru riduri?

Fotografiile înainte și după cu microneedling arată cât de mult această terapie neinvazivă de întinerire a pielii poate îmbunătăți aspectul general al pielii. Microneedlingul face pielea mai plină și mai luminoasă. Ridurile de sub ochi și semnele de îmbătrânire sunt reduse. Textura și tonusul pielii sunt vizibil îmbunătățite. În plus, imperfecțiunile pielii, cum ar fi cicatricile de acnee, sunt reduse.

Se poate utiliza tratamentul de microneedling pentru ridurile profunde?

Microneedling-ul poate fi folosit pentru a trata ridurile adânci de pe față, precum și locurile greu accesibile, cum ar fi zona din jurul gurii. Microneedling funcționează de asemenea pentru ridurile din jurul ochilor, ridurile din jurul gurii, liniile fine de sub ochi și multe alte zone sensibile.

Microneedling-ul este un  tratament anti-îmbătrânire minim invaziv, capabil să reducă liniile fine și ridurile, dar este potrivit și pentru tratarea petelor pigmentare, vergeturilor, cicatricilor post acneice, uniformizând nuanța pielii și oferindu-i o textură fermă. S-a demonstrat că tratamentele cu microneedling măresc grosimea pielii și cresc nivelul de colagen și elastină, inversând astfel unele dintre efectele îmbătrânirii.

Programează cât mai rapid un tratament de microneedling la Atelierul de Slăbit pentru a inversa procesul de îmbătrânire a pielii!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.