Importanța alternării tratamentelor de remodelare corporală - Atelierul de Slăbit

Importanța alternării tratamentelor de remodelare corporală

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Conturarea și remodelarea siluetei se poate realiza cu ajutorul procedurilor moderne, cu tehnologii de ultimă generație, fără a apela la tratamente chirurgicale complexe și invazive. Alături de specialiști în remodelare corporală, poți obține silueta la care ai visat mereu, fără celulită, grăsime și piele lipsită de elasticitate. Tratamentele realizate cu aparate originale, acreditate U.E. sau FDA, cum sunt cele din centrele Atelierul de Slăbit, promit rezultate rapide, sigure și care se vor menține timp îndelungat. 

În funcție de particularitățile organismului tău, un tratament corporal alcătuit dintr-un mix de proceduri te va ajuta să atingi cea mai bună formă a corpului tău, într-un timp foarte scurt. Există o varietate de proceduri nechirurgicale de reducere a grăsimii. Acestea reduc sau elimină definitiv grăsimea în exces acumulată în diverse zone de pe corp și le remodelează armonios. Majoritatea tratamentelor nechirurgicale și non-invazive de reducere a grăsimii, celulitei sau pentru tratarea laxității pielii se bazează pe mai multe principii:

  • Criolipoliza, sau răcirea controlată a țesuturilor, folosește temperaturi de îngheț pentru a viza și distruge celulele adipoase.
  • Lipoliza prin radiofrecvență utilizează încălzirea controlată și tehnologia cu ultrasunete pentru a viza celulele adipoase.
  • Lipoliza prin injecție în cadrul căreia se utilizează acid deoxicolic injectabil pentru a viza celulele adipoase.
  • Metabolizarea rapidă a deșeurilor celulare prin tratamente de drenaj limfatic

Procedurile non-chirurgicale de conturare a corpului nu sunt menite să fie soluții de slăbire. Candidatul ideal dacă este aproape de greutatea dorită și își dorește să elimine grăsimea rezistentă la dietă și exerciții fizice. Fiecare corp este diferit, iar cel mai bun mod de a afla dacă ești un bun candidat bun pentru conturarea cu ajutorul metodelor non-chirurgicale este o evaluarea corporală realizată în cadrul centrului de înfrumusețare. Specialiștii centrului Atelierul de Slăbit te vor ajuta să decizi ce tratament este cel mai potrivit pentru nevoile și așteptările tale.

O variantă pentru a obține rapid rezultate este combinarea mai multor proceduri într-un plan de tratament, care se completează și ajută corpul să dobândească conturul pe care ți-l dorești. Un astfel de tratament integrat este stabilit de terapeuții din centrele noastre, care colaborează îndeaproape cu medicii Clinicii AS. Alături de specialiști nutriționiști și medici dermatologi, vor fi identificate metodele potrivite pentru tine. 

Tot mai multe persoane apelează la proceduri non-invazive de remodelare corporală. Este important să reții că reducerea grăsimii nechirurgicale ar trebui însoțită de un stil de viață sănătos, inclusiv o dietă adecvată și exerciții fizice regulate, care te vor ajuta să maximizezi și să menții rezultatele timp îndelungat.

Te așteptăm în centrele noastre pentru a obține o siluetă și o piele de invidiat!
Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)
Atelierul de Slăbit Tineretului(0314.053.953)
Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.