​Igienizarea și hidratarea pielii în 3 pași simpli - Atelierul de Slăbit
Igienizarea si hidratarea pielii

​Igienizarea și hidratarea pielii în 3 pași simpli

Igienizarea si hidratarea pielii

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Andreea Haliga, Specialist remodelare corporală și estetică facială la Atelierul de Slăbit

 

Cum poți să-ți menții pielea feței igienizată și să eviți să devină uscată?

Andreea Haliga, specialist în cadrul Atelierului de Slăbit, recomandă folosirea produselor din cremă spumoasă, fără săpun, pe bază de plante, care se regăsesc în gama Sesderma. Sunt foarte ușor de folosit și previn uscarea pielii feței.

 

Produsele includ extracte din plante și ingrediente active cu proprietăți antibacteriene, foarte utile pentru curățarea în profunzime a tuturor tipurilor de piele, în special a pielii acneice. Se aplică pe pielea umedă și se masează ușor pentru a obține o spumă fină, cremoasă. Apoi, se clătește cu apă din abundență.

 

În cadrul Atelierul de Slabit, utilizăm produse din două game profesionale pentru curățarea și hidratarea în produnzime a tenului, care pot fi folosite și acasă. Este vorba despre produsele din gama Sesderma și Intraceuticals.

 

Pentru hidratarea pielii feței, specialistul Atelierului  de Slabit recomandă folosirea fluidului facial cu vitamina C, tratamentul perfect pentru pielea obosită, ternă și lipsită de strălucire.  Acesta oferă luminozitate și vitalitate, strălucire instantanee a pielii și un aspect sănătos, hidratat. Tratamentul poate fi combinat cu crema gel facial cu acid hialuronic, pentru hidratarea pielii uscate și deshidratate excesiv, prevenind astfel îmbătrânirea.

 

Intraceuticals Rejuvenate este recomandat de Andreea Haliga ca fiind un produs de igienizare, care redă în același timp echilibrul natural al pielii. Produsul pregătește pielea pentru rezultate optime prin sistemul de depunere hialuronică. Specialistul Atelierului de Slabit ne mai spune că, dupa igienizarea feței, ritualul de îngrijire trebuie continuat cu un gel hidratant și apoi cu o cremă, din aceeasi gamă, pentru a ajunge la nivelul optim de hidratare cu ajutorul acidului hialuronic cu moleculă mare.

 

Ne spălăm des pe mâini în această perioadă.

Acest lucru duce la uscarea și deshidratarea pielii de pe mâini, cât și la apariția rănilor. Astfel, spălarea mâinilor ar fi bine să fie mai degrabă efectuată  cu apă caldă, în loc de apă fierbinte, pentru a evita uscarea pielii mâinilor. Apa fierbinte îndepărtează de pe mâini uleiurile naturale, de care acestea au nevoie ca să rămână protejate.

 

Spălarea frecventă a mâinilor cu apă și săpun sau utllizarea unor produse care sunt agresive cu pielea (de exemplu săpunuri ce conțin sulf) pot duce la uscarea acesteia, de aceea specialistul Atelierului de Slabit recomandă folosirea unor săpunuri hidratante, cu o consistență cremoasă. Săpunurile lichide provoacă în general mai puțină uscare a pielii. Iar, pentru a încheia procesul, este necesară utilizarea unei creme hidratante și hrănitoare, după fiecare spălare, înainte de culcare și ori de câte ori vă simțiți pielea uscată. Pentru a trata mâinile uscate, crăpate și lipsite de elasticitate, este nevoie de o hidratare ca la carte, iar pentru acest lucru specialistul recomandă crema fără parfum și foarte hidratantă. Când aveți mai mult timp la dispoziție, după spălarea mâinilor, le puteți hidrata bine și utiliza apoi mănuși pentru a patrunde și mai bine crema în piele.

 

Și, întrucât utilizați produse de curățenie în mod excesiv în această perioadă, mănușile sunt o soluție bună de protecție a mâinilor.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate