Hydrafacial - cel mai utilizat tratament facial! Este uimitor! - Atelierul de Slăbit

Hydrafacial – cel mai utilizat tratament facial! Este uimitor!

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Dacă nu ți-ai făcut deja un tratament Hydrafacial, sunt foarte mari șansele să fi auzit despre el și să-l fi văzut în acțiune în poveștile de pe Instagram sau Facebook. Este procedura facială efectuată cu aparatul prevăzut cu un dispozitiv de aspirație mic, care țintește totul, de la pori dilatați și congestionați, la pete pigmentare și riduri fine, oferind instantaneu strălucire pielii. Probabil de aceea, în S.U.A., tratamentul este efectuat la fiecare 15 secunde! Își merită Hydrafacial cu adevărat renumele?

De ce este HydraFacial este atât de popular?


Este destul de rar să găsești un tratament facial care să funcționeze aproape pentru toate tipurile de piele și care să acționeze instantaneu, fără efecte secundare. Hydrafacial reușește acest lucru, fapt ce îl plasează în topul preferințelor tratamentelor faciale. Tratamentul este solicitat atât de bărbați, cât și de femei de toate vârstele. Poate fi folosit de cei care au pielea foarte de uscată, dar și de persoanele cu tenul predispus la îngrășare. Procedura Hydrafacial este foarte căutată înainte de evenimente mari, precum nunți sau evenimente pe covorul roșu, pentru că oferă strălucire imediată tenului. Singurele cazuri în care este recomandată o utilizare precaută a Hydrafacial sunt cele în care persoanele doritoare prezintă acnee chistică sau rozacee.


La ce să te aștepți de la HydraFacial?

Există mai multe etape în tratamentul Hydrafacial. Totul începe prin curățarea pielii, urmată de aplicarea unui toner ușor care pregătește pielea pentru următorul pas, dermabraziunea. Astfel, pielea este curățată de toate impuritățile și permite să fie mai receptivă la infuzia de acid glicolic și salicilic. Apoi, are loc faza de extracție a punctelor negre și a coșurilor. La final, se realizează o infuzie de peptide hialuronice pentru a restabili umiditatea și strălucirea pielii. Tratamentul poate fi completat cu lumini LED pentru a ajuta la stimularea colagenului și durează în funcție de procedurile suplimentare care pot fi adăugate pentru amplificarea efectelor.

Trebuie să simți pe pielea ta efectul tratamentului Hydrafacial!
Iată cel mai des utilizat tratament în această perioadă, care îți va oferi cea mai fină și lucioasă piele pe care ai văzut-o vreodată:


  1. Detoxifiere: Această etapă mărește circulația limfatică prin mișcarea unui dispozitiv metalic de aspirație, de-a lungul sistemului limfatic. O circulație limfatică mai bună nu numai că ajută la eliminarea toxinelor, dar crește și fluxul de sânge, oferind un plus de oxigen pentru revigorarea pielii.
  2. Exfoliere: Vârful exfoliant, asemănător vidului, este trecut pe toată suprafața pielii pentru a îndepărta ușor celulele moarte, eliberând în același timp un ser revitalizant (adaptat tipului tău de piele) pentru a hidrata și proteja pielea.
  3. Acizi: Pentru a curăța porii în adâncime, o soluție cu acid glicolic sau salicilic este utilizată pe toată pielea tratată, ceea ce ajută la decongestionarea porilor, oferind strălucire. În cazul pielii uleioase, se folosește o concentrație de acid salicilic de 15% ceea ce poate determina ușoare pișcături, semn ca tratamentul își face efectul.
  4. Extracţie: Apoi, are loc faza de extracție, combinată cu abur. Dispozitivul perfect adaptat, folosește puterea vortexului pentru a scoate ușor punctele albele, negre și sebuumul prins în pori. Acesta este pasul care te ajută să micșorezi considerabil porii!
  5. 5. Ser-perfuzie: Ultima etapă, pentru majoritatea tratamentelor este aplicarea unui ser hrănitor, care protejează pielea de antioxidanți, a peptidelor care stimulează producția de colagen și a acidului hialuronic. Toate acestea, îți vor lăsa pielea extrem de moale, tonifiată și vei observa netezirea liniilor fine de pe chip.

Rezultatele obținute în urma UNUI SINGUR tratament Hydrafacial

Majoritatea tratamentelor faciale de curățare necesită există un timp de recuperare de câteva zile pentru a ajunge la acea piele strălucitoare pe care ți-ai imaginat-o înainte de tratament.  Nu este cazul tratamentului Hydrafacial! Imediat după efectuarea procedurii, pielea îți va părea radiantă, ca nouă. În plus, Hydrafacial are un impact imens asupra texturii pielii –  se simte mai moale – iar porii vor fi  mai mici. De asemenea, poate ajuta la diminuarea roșeții pielii.

Tratamentul Hydrafacial este personalizat în funcție de nevoile pielii tale pentru a rezolva diferite probleme, de la oboseală și linii fine până la acnee și pori dilatați. Într-o primă etapă a tratamentului, specialistul nostru îți va evalua pielea și nevoile acesteia și va alege între diferite concentrații de acid folosite pentru peeling-ul fin, cum ar fi acidul salicilic de 10% sau un amestec diferit de AHA. Specialistul, va determina de asemenea, „puterea de aspirație” a dispozitivului, potrivită tipului tău de piele, folosită și pentru a elimina punctele albe de grăsime care se dezvoltă sub piele.

Vrei un ten curat și strălucitor?

Programează-te la un tratament cu Hydrafacial!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate