Ghid complet pentru Augmentarea buzelor - Atelierul de Slăbit
articol_Ghid complet pentru augmentarea buzelor

Ghid complet pentru Augmentarea buzelor

articol_Ghid complet pentru augmentarea buzelor

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

În culturile din întreaga lume, buzele frumos conturate sunt considerate un element cheie al frumuseții, influențând percepția generală asupra feminității. Buzele pline și conturate sunt adesea asociate cu feminitatea și senzualitatea, reprezentând un simbol al atractivității și al tinereții. Forma și volumul buzelor pot accentua delicatețea și grația trăsăturilor feminine.

Însă, pentru femeile care nu au fost înzestrate natural cu buze pline, există soluția augmentării cu acid hialuronic. Această procedură este minim invazivă și permite obținerea unor buze voluminoase și conturate, cu rezultate naturale și de durată. Acidul hialuronic folosit pentru augmentarea buzelor este o substanță naturală, biocompatibilă, aspecte care au făcut ca această procedură să fie cunoscută drept cea mai populară în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Pentru a te bucura de beneficiile acestui tratament, uite ce ar trebui să știi:

 

Alege o locație sigură

Este important să pui siguranța procedurii de mărire a buzelor pe primul loc și să alegi cu grijă clinica unde va avea loc intervenția. Asigură-te că mediul este steril și că se folosesc produse de înaltă calitate pentru a minimiza riscurile și a obține rezultate optime.

 

Ce trebuie să faci înainte

Pentru a te pregăti corect pentru procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic, evită consumul de aspirină, ibuprofen și alte medicamente antiinflamatoare cu cel puțin o săptămână înainte, pentru a reduce riscul de vânătăi și sângerări. Hidratează-te bine și informează medicul despre orice condiții medicale sau alergii. În ziua procedurii, asigură-te că ești bine odihnită și că ai pielea curată, fără machiaj.

 

Ține cont de simetria feței

Este important să lași medicul să decidă cantitatea de acid hialuronic necesară pentru augmentarea buzelor, ținând cont de simetria și proporțiile feței tale. Doctorul dermatolog va evalua trăsăturile individuale și va ajusta volumul pentru a obține un rezultat armonios și natural. Astfel, te asiguri că buzele tale se vor potrivi perfect cu restul feței.

 

Cum se desfășoară procedura

                Procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic începe prin curățarea și dezinfectarea zonei tratate. Apoi, medicul va marca strategic punctele de injectare pentru a obține simetrie și proporții naturale. Folosind un ac, acidul hialuronic este injectat treptat în buze, iar medicul modelează și conturează în timpul procesului pentru a obține rezultate dorite. Pacientul poate să revină la activitățile zilnice imediat după procedură.

 

Ce facem după intervenție

După procedură este recomandat să eviți fumatul, băutul cu paiul și consumul alimentelor pentru câteva ore. Aceste acțiuni pot exercita presiune asupra buzelor, afectând uniformitatea și durabilitatea tratamentului. Așteaptă câteva ore pentru a permite substanței să se așeze corect și să-ți poți bucura de rezultatele procedurii în mod optim. Evită expunerea la soare excesivă, activitățile intense și consumul de alcool pentru câteva zile pentru a minimiza riscul de vânătăi și umflături.

 

Riscuri și contraindicații

Este important să fii conștient de riscurile și contraindicațiile asociate cu injectarea buzelor cu acid hialuronic. Printre acestea se numără reacțiile alergice la substanță, care pot provoca umflături, roșeață sau mâncărime în zona tratată. De asemenea, pot apărea vânătăi și umflături temporare în urma procedurii, dar acestea ar trebui să dispară în câteva zile. În unele cazuri mai rare, pot să apară complicații severe, cum ar fi infecțiile sau formarea de noduli. Este important să discuți cu doctorul tău despre istoricul medical și eventualele contraindicații înainte de a opta pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic.

Găsești mai multe informații despre procedură aici. De asemenea, poți programa un consult medical la Clinica AS pentru a discuta cu doctorii noștri despre mărirea buzelor cu acid hialuronic și pentru a evalua dacă ești un candidat potrivit pentru procedură.

Recomandăm, întotdeauna, să consulți un specialist înainte de a opta pentru orice intervenție estetică pentru a te asigura că iei decizia potrivită și că îți înțelegi opțiunile și riscurile asociate.

 

Te așteptăm la Atelierul de Slăbit cu tratamente care îți pun în valoare frumusețea și îți mențin sănătatea. Totul într-un singur loc!

📍 Atelierul de Slăbit Dorobanți 0800 473 735)

📍 Atelierul de Slăbit Tineretului 0800 473 735)

📍 Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni 0800 473 735)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.