Eximia Med – Tratamentul Perfect pentru Corpul Mult Visat - Atelierul de Slăbit

Eximia Med – Tratamentul Perfect pentru Corpul Mult Visat

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Toți visăm la un corp bine tonifiat și armonios. Însă, adesea, exercițiile fizice și dietele sănătoase nu sunt suficiente pentru a te ajuta să ajungi la rezultatele dorite. De aceea, la Atelierul de Slăbit, îți propunem un tratament revoluționar de îngrijire a pielii: Eximia Med.

Ce este Eximia Med?

Tratamentul efectuat cu echipamentul Eximia Med este o procedură non-invazivă, care combină cele mai eficiente tehnologii din domeniul remodelării corporale. Acesta se bazează pe patru etape de tratament care acționează în sinergie pentru a îmbunătăți aspectul și textura pielii, reducând în același timp celulita și depozitele de grăsime.

Cum funcționează Eximia Med?

Eximia Med se distinge prin intensitatea parametrilor folosiți care pot atinge valori foarte mari, în funcție de toleranță. Procedura cu Eximia Med combină simultan 6 tehnologii. Fiecare dintre acestea se sprijină, se îmbunătățește și se amplifică reciproc, ceea ce face din Eximia Med cea mai eficientă opțiune non-invazivă și remodelare corporală pentru slăbire în zonele problematice ale corpului.

Fiecare ședință de tratament cu Eximia Med implică două faze:

  • reducerea acumulărilor de grăsime, facilitată de laserul lipolitic, electroporație, vibrații și lumină roșie;
  • stimularea drenajului limfatic și îmbunătățirea fermității pielii, realizată prin masajul endermologic (aspirație în 4 etape) și radiofrecvență.

Rezultatele Tratamentului Eximia Med

Efectele tratamentului Eximia Med sunt vizibile încă de la primele ședințe. Vei observa  o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii, cu o reducere a celulitei și o redefinire a contururilor corpului.

Experiența la Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, primești tratamente efectuate de către terapeuți cu pregătire medicală și asistență permanentă din partea medeicilor de la Clinica AS, care susține centrele de înfrumusețare. Echipa noastră de profesioniști te ajută să atingi rezultatele dorite în cel mai scurt timp, și îți oferă un plan de tratament personalizat, monitorizând progresul în fiecare etapă. Eximia Med este doar una dintre numeroasele proceduri pe care le poți alege pentru a te ajuta să te simți minunat în pielea ta.

Dacă visezi la un corp perfect conturat și vrei să-i oferi pielii tale un boost de tinerețe, tratamentul Eximia Med este soluția ideală pentru tine. Te invităm să descoperi mai multe despre acest tratament revoluționar la Atelierul de Slăbit. Împreună, putem face visul tău de a avea corpul mult visat să devină realitate!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate