Eximia Med pentru tratament anticelulită, o siluetă armonioasă și un chip întinerit - Atelierul de Slăbit

Eximia Med pentru tratament anticelulită, o siluetă armonioasă și un chip întinerit

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Un tratament anticelulită eficient trebuie să rezolve mai multe aspecte concomitent: reducerea considerabilă a depozitelor de grăsime localizate, eliminarea zonelor fibrozate de colagen și elastină, îmbunătățirea drenajului limfatic și creșterea elasticității și fermității pielii. Un singur tratament corporal nu este suficient pentru tratarea celulitei. De aceea, recomandarea specialiștilor pentru un tratament anticelulită cu rezultate garantate este de alcătuire a unui mix de tratamente personalizate, care să răspundă tuturor cerințelor enumerate mai sus.

 

Eximia Med combină simultan 6 tehnologii pentru rezultate excelente în tratamentul anticelulită

 

Vestea bună este că dezvoltarea tehnologiei din domeniul remodelării corporale avansează permanent. Eximia Med este un echipament modern nou, care înglobează mai multe tehnologii, printre care și cea de slăbire localizată, pentru a trata eficient și rapid celulita. Astfel, într-o singură ședință de tratament sunt abordate concomitent 6 proceduri, care se completează reciproc pentru cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

 

Tratamentul cu Eximia Med este mai mult decât unul anticelulitic. În urma procedurii dobândești o siluetă armonioasă, pentru că tratamentul este unul de remodelare corporală avansată. Într-o singură ședință de tratament corporal cu Eximia Med vei obține:

 

  • slăbire localizată – în zonele pe care este aplicat tratamentul, zone care nu răspund la dietă sau exerciți fizice susținute
  • drenaj limfatic îmbunătățit – pentru accelerarea metabolismului și efecte mai rapide pentru tratamentul anticelulită
  • țesut conjunctiv îmbunătățit
  • piele mai fermă, cu un tonus mai bun 

 

La Atelierul de Slăbit te așteptăm cu un echipament inovator de tratament anticelulită și slăbire localizată intensivă 

 

Cu cele mai noi protocoale Eximia Med, pe care specialiștii de la Atelierul de Slăbit sunt pregătiți să le aplice, te bucuri de un tratament corporal complex, puternic, exclusiv și rapid.

 

Multi Laser Poration, care stă la baza terapiei cu Eximia Med, reprezintă asocierea dintre laserul lipolitic de frecvență joasă și multiporatțe și EndoRadioMag, ce reprezintă masajul endoconectival quatrifazic, asociat cu radiofrecvența si magnetoterapie. Aceste două tehnologii acționează simultan, având ca rezultat liporeducția – adică reducerea stratului de țesut adipos.

 

Mecanismul de a acțiune al tehnologiilor individuale Eximia Med

 

Electoporația are rol de a introduce ingredientele active prin bariera epidermică și laserul are rolul de a rupe legăturile lipidelor celulare, ce are ca efect crearea de pori tranzitorii în membrana celulelor. Tehnic sună complicat, dar aceasta este o dovadă a faptului că echipamentul este unul extrem de avansat, perfect pentru un tratament corporal de generație nouă.

 

Un aspect important al tratamentului corporal cu Eximia Med este faptul că acesta micșorează celula de grasime si nu o distruge! Unul dintre cele mai mari avantaje este ca nu există un număr limitat de ședințe care se pot efectua într-un an.

Cele 6 terapii încorporate ale Eximia Med stimulează procesele metabolismului pentru a elimina excesul de grăsime.

După prima ședință de tratament se poate observa o reducere în centimetri pe zona pe care s-a lucrat și o îmbunătățire vizibilă a aspectului pielii.

 

Tratamentul cu Eximia Med este unul multifunctional: scapi de kilogramele suplimentare și neregularitățile pielii și tratezi celulita în același timp. De asemenea, procedura ajută la tratarea vergeturilor și rezolvă problema retenției de apă.

 

Exmia Med este potrivit și pentru tratamente faciale, având drept rezultat un chip vizibil întinerit

 

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că procedura este 100% non-invazivă.

Un lifting chirurgical schimbă aspectul pielii, dar nu îmbunătățește starea pielii sau sănătatea acesteia. Tratamentul Eximia Med nu îți schimbă doar aspectul exterior, dar îți întinerește pielea, stimulând producerea de colagen și elastină.

 

Este un proces în patru etape care creează un efect de lifting. În urma unui tratamentului facial cu Eximia Med vei beneficia de:

 

·      Efect de lifting instant

·      Efect de umplere a ridurilor și de prevenire a apariției unora noi

·      Stimularea producției de colagen și elastină

·      Conturarea liniilor feței

·      Îmbunătățirea calității pielii

 

Rezultatele obținute în urma procedurii sunt de durată și se observă după prima ședință de tratament.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.