Exercitii fizice

Exercițiile fizice – o rutină?

Exercitii fizice

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Exercițiile fizice care lucrează intens musculatura corpului, accelerează metabolismul, stimulează eliminarea toxinelor din organism, îmbunătățește aspectul pielii și ajută la obținerea unei forme fizice optime.

Probabil că te gândești că este nevoie de antrenamente sofisticate la sală pentru a ajunge să ai corpul mult dorit. Însă, când vine vorba de slăbit, de cele mai multe ori, soluțiile simple sunt și cele mai eficiente. Mai exact, pentru a-ți atinge obiectivele, poți să ai în vedere exercițiile simple, ușor de executat și care nu necesită un echipament deosebit. Și nici măcar nu este nevoie să mergi la sală pentru asta. Dacă dorești să dai câteva kilograme jos şi să-ţi conturezi frumos silueta, poți avea rezultate spectaculoase cu un set de exerciții executate cu regularitate și în mod repetat.

Unul dintre tratamentele bune contra celulitei sunt exercițiile fizice. Nu o vor face să dispară complet, însă dacă ai mușchi puternici în zonele afectate de celulită, aspectul pielii va fi cu totul altul, gropițele de grăsime nemaifiind atât de vizibile. Aspectul de coajă de portocală își face apariția mai ales în zona coapselor, a feselor și pe burtă. Pentru a perfecționa înfățișarea poți combina exercițiile fizice cu procedurile de remodelare corporală. Acestea din urmă folosesc tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc foarte mult aspectul pielii, venind în completarea exercițiilor fizice, acolo unde acestea își ating limita. De exemplu, poți apela la tratamentul de radiofrecvență corporală efectuată cu aparatul Safyre, sau la procedurile efectuate cu aparatul VelaShape, recunoscut la nivel mondial ca aparat capabil de a combate eficient și rapid celulita.

Încearcă să faci în fiecare zi cel puțin 30 de minute de exerciții pentru tonifiere, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Iată câteva idei: 
 • Genuflexiunile – deşi par banale, acestea nu lucrează numai muşchii picioarelor, ci şi pe cei fesieri, ai părţii inferioare a spatelui sau ai abdomenului, mai ales dacă încordezi abdomenul în timp ce îţi laşi corpul în jos. De fapt, din cei aproximativ 400 de muşchi din corpul omenesc, la o genuflexiune corect efectuată sunt folosiţi cam 200. Aşadar, jumătate din muşchii corpului lucrează în timpul acestui exerciţiu. O genuflexiune corectă presupune ca şoldurile să coboare cel puţin la acelaşi nivel cu genunchii, astfel încât o linie trasată între genunchi şi articulaţia şoldului să fie paralelă cu podeaua.
 • Săriturile – deşi extrem de simple, sunt valoroase poate că accelerează pulsul şi bătăile inimii și îmbunătățeste consecvent funcția cardio a inimii. Stai în picioare, drept, cu brațele pe lângă corp şi începe să sari departându-ţi picioarele în lateral, în timp ce-ţi ridici braţele deasupra capului. Execută acest exerciţiu de trei ori, timp de un minut, cu câte 15 secunde pauză între cele trei serii.
 • Step-aerobic presupune urcarea şi coborârea de pe un suport, în paşi de dans. Mişcarea este asemănătoare cu cea a urcării scărilor, dar dansul asigură un ritm cardiac crescut, astfel că exerciţiul este un foarte bun antrenament cardio. Acţionează în primul rând asupra picioarelor, coapselor şi fesierilor, adică a zonelor „cu probleme“, unde se instalează de cele mai multe ori celulita.

Nu uita că celulita este o acumulare de grăsime sub piele, iar factorul genetic este cea mai întâlnită cauză a acestei afecțiuni. Mai poate apărea și din cauza unui stil de viață nesănătos, a stresului, precum și a lipsei mișcării.

  Pentru a începe un program personalizat de remodelare corporală, care să îți ofere rezultate rapide, după primele ședințe de tratament, ai nevoie în primul rând de o evaluare corporală completă, realizată de un specialist.


  Programează-te acum și fă primul pas în obținerea siluetei mult visate!

  1. Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954)
  2. Atelierul de Slăbit Timpuri Noi (0314 053 953)
  3. Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129)

   Share on facebook
   Share on linkedin
   Share on whatsapp
   Share on email

   Atelierul de Slăbit

   Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

   Acceptăm următoarele metode de plată:

   Plata in Rate
   © Copyright atelieruldeslabit.ro
   Toate drepturile sunt rezervate.

   Website realizat și întreținut de Kooperativa

   Abonează-te la newsletter

   Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

   Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

   Hei, tu!

   Ce spui de o ședință de drenaj gratuită și o analiză corporală / facială la alegere?

   Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul nostru!

   * Voucher-ul poate fi folosit doar la cumpărături de minim 450 lei, are o valabilitate de 10 zile și poate fi folosit în oricare din locațiile Atelierul de Slabit: Dorobanți (+40 314 053 954), Tineretului (+40 314 053 953) și AFI Cotroceni (+40 771 572 129).

   Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite către terțe părți.