Exercițiile fizice - o rutină? - Atelierul de Slăbit
Exercitii fizice

Exercițiile fizice – o rutină?

Exercitii fizice

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Exercițiile fizice care lucrează intens musculatura corpului, accelerează metabolismul, stimulează eliminarea toxinelor din organism, îmbunătățește aspectul pielii și ajută la obținerea unei forme fizice optime.

Probabil că te gândești că este nevoie de antrenamente sofisticate la sală pentru a ajunge să ai corpul mult dorit. Însă, când vine vorba de slăbit, de cele mai multe ori, soluțiile simple sunt și cele mai eficiente. Mai exact, pentru a-ți atinge obiectivele, poți să ai în vedere exercițiile simple, ușor de executat și care nu necesită un echipament deosebit. Și nici măcar nu este nevoie să mergi la sală pentru asta. Dacă dorești să dai câteva kilograme jos şi să-ţi conturezi frumos silueta, poți avea rezultate spectaculoase cu un set de exerciții executate cu regularitate și în mod repetat.

Unul dintre tratamentele bune contra celulitei sunt exercițiile fizice. Nu o vor face să dispară complet, însă dacă ai mușchi puternici în zonele afectate de celulită, aspectul pielii va fi cu totul altul, gropițele de grăsime nemaifiind atât de vizibile. Aspectul de coajă de portocală își face apariția mai ales în zona coapselor, a feselor și pe burtă. Pentru a perfecționa înfățișarea poți combina exercițiile fizice cu procedurile de remodelare corporală. Acestea din urmă folosesc tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc foarte mult aspectul pielii, venind în completarea exercițiilor fizice, acolo unde acestea își ating limita. De exemplu, poți apela la tratamentul de radiofrecvență corporală efectuată cu aparatul Safyre, sau la procedurile efectuate cu aparatul VelaShape, recunoscut la nivel mondial ca aparat capabil de a combate eficient și rapid celulita.

Încearcă să faci în fiecare zi cel puțin 30 de minute de exerciții pentru tonifiere, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Iată câteva idei: 
  • Genuflexiunile – deşi par banale, acestea nu lucrează numai muşchii picioarelor, ci şi pe cei fesieri, ai părţii inferioare a spatelui sau ai abdomenului, mai ales dacă încordezi abdomenul în timp ce îţi laşi corpul în jos. De fapt, din cei aproximativ 400 de muşchi din corpul omenesc, la o genuflexiune corect efectuată sunt folosiţi cam 200. Aşadar, jumătate din muşchii corpului lucrează în timpul acestui exerciţiu. O genuflexiune corectă presupune ca şoldurile să coboare cel puţin la acelaşi nivel cu genunchii, astfel încât o linie trasată între genunchi şi articulaţia şoldului să fie paralelă cu podeaua.
  • Săriturile – deşi extrem de simple, sunt valoroase poate că accelerează pulsul şi bătăile inimii și îmbunătățeste consecvent funcția cardio a inimii. Stai în picioare, drept, cu brațele pe lângă corp şi începe să sari departându-ţi picioarele în lateral, în timp ce-ţi ridici braţele deasupra capului. Execută acest exerciţiu de trei ori, timp de un minut, cu câte 15 secunde pauză între cele trei serii.
  • Step-aerobic presupune urcarea şi coborârea de pe un suport, în paşi de dans. Mişcarea este asemănătoare cu cea a urcării scărilor, dar dansul asigură un ritm cardiac crescut, astfel că exerciţiul este un foarte bun antrenament cardio. Acţionează în primul rând asupra picioarelor, coapselor şi fesierilor, adică a zonelor „cu probleme“, unde se instalează de cele mai multe ori celulita.

Nu uita că celulita este o acumulare de grăsime sub piele, iar factorul genetic este cea mai întâlnită cauză a acestei afecțiuni. Mai poate apărea și din cauza unui stil de viață nesănătos, a stresului, precum și a lipsei mișcării.

Pentru a începe un program personalizat de remodelare corporală, care să îți ofere rezultate rapide, după primele ședințe de tratament, ai nevoie în primul rând de o evaluare corporală completă, realizată de un specialist.


Programează-te acum și fă primul pas în obținerea siluetei mult visate!

  1. Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954)
  2. Atelierul de Slăbit Timpuri Noi (0314 053 953)
  3. Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate