Efectul de lifting - operații estetice sau tratamente profesionale? - Atelierul de Slăbit

Efectul de lifting – operații estetice sau tratamente profesionale?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Vârsta nu iartă pe nimeni, de aceea tot mai multe persoane iau în calcul la un moment dat efectuarea unor tratamente faciale, fie acestea chirurgicale sau non-chirurgicale, pentru întinerire. O mare parte dintre femei, dar și bărbați, se gândesc să obțină un lifting facial major în jurul vârstei de 50 de ani, când trăsăturile feței suferă o schimbare semnificativă, din cauza pierderii de volum, scăderea producției de colagen și a grăsimii din obraji. Încep să se observe „liniile zâmbetului” mai profunde, de la nivelul nasului până la gură. Se schimbă astfel aspectul întregii fețe. 

Vestea bună este că tehnologia din industria de înfrumusețare a avansat foarte mult și sunt disponibile o gamă largă de tratamente chirurgicale sau non-chirurgicale care îmbunătățesc considerabil aspectul. Ne propunem să-ți arătăm mai jos care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei abordări în parte astfel încât să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Ce este un lifting facial non-chirurgical? Cu o gamă largă de tehnici non-chirurgicale de lifting facial disponibile la Atelierul de Slăbit, sunt tot mai multe persoane care își doresc menținerea tinereții cu ajutorul acestor tratamente. Tehnicile non-chirurgicale de proceduri includ tratamentele cu toxină botulinică, umplerea dermică cu acid hialuronic, transfer de grăsime, ultrasunete și radiofrecvență.

Avantajele apelării la tratamente de lifting non-chirurgical

 • Costuri mai reduse și un procent bun cost – beneficii
 • Fără durere: disconfortul este minim și durerea aproape inexistentă în cazul tratamentelor de lifting non-chirurgicale 
 • Timpul procedurii este scurt: cu un lifting facial non-chirurgical, nu există anestezie sau alte medicamente implicate, astfel încât tratamentele pot fi finalizate într-o oră. Cu toate acestea, fiecare pacient este diferit și, prin urmare, timpul procedurii poate varia pentru fiecare în parte
 • Aspect natural și întinerit în mod natural: pielea nu este tăiată sau strânsă, ci este umplută și volumizată, ceea ce conferă trăsăturilor feței și pielii un aspect mai tineresc.
 • Timp de recuperare minim: cu liftingurile non-chirurgicale, există un timp minim pentru a reveni la activitățile obișnuite
 • Îngrijirea ulterioară este minimă: De asemenea, îngrijirea ulterioară implicată după un lifting facial non-chirurgical este minimă. Disconfortul este de scurtă durată și poate fi gestionat fără medicamente
 • Fără riscuri majore: pentru că nu este implicată anestezia sau tăieturi, nu există riscuri de infecții sau efecte adverse importante. Un lifting facial non-chirurgical ocolește toate aceste riscuri, oferă mai multă siguranță și mai puțin stres.

În ceea ce privește dezavantajele pentru a apela la lifting-ul facial non-chirurgical, am identificat două, care pot fi ușor gestionate:

 • Retușuri regulate: tratamentele cu radiofrecvență, ultrasunete trebuie repetate la anumite intervale de timp pentru menținerea rezultatelor timp îndelungat.  
 • Costuri suplimentare pentru retușuri și repetarea unui tratament complet

Ce este un lifting facial chirurgical? Faceliftul tradițional chirurgical se mai numește și ”Ritidectomie”. Acesta se realizează pentru a repoziționa țesuturile moi ale feței și gâtului astfel încât să rezulte un contur mai tineresc. Lifting-urile faciale abordează mai multe zone cu probleme, inclusiv obrajii lăsați și cutele profunde din jurul gurii, nasului, ochilor și de pre frunte. Îmbunătățirea conturului mandibular și eliminarea excesului de piele și grăsime din zona gâtului sunt de asemenea avute în vedere în obținerea aspectului întinerit.

Iată o serie de avantaje ale lifting-ului facial chirurgical:

 • Mușchii feței se ”strâng”: structurile subiacente ale feței tale tind să slăbească și să se lase odată cu vârsta. Înainte de a repara pielea lăsată această structură subiacentă va fi refăcută într-o configurație mai bună. Acest proces pune mai puțină tensiune pe piele și ajută ca rezultatul liftingului facial să dureze mai mult.
 • Repară pielea lăsată: pielea în exces va fi înlăturată, fapt ce conduce la revenirea la conturul bine definit de la vârsta tânără. 
 • Îmbunătățirea contururlui facial: dacă optezi pentru un lifting facial mediu, acest lucru va avea ca rezultat un aspect mai ferm al obrajilor și al pleoapelor inferioare. Un lifting facial inferior, pe de altă parte, are ca rezultat un contur mandibular mai atractiv, corectând obrajii căzuți și netezind zona gâtului.
 • Efectul durează mulți ani: Rezultatele se pot menține până la 10 ani 

Cât despre dezavantajele unui lifting facial chirurgical, amintim:

 • Timp de recuperare: Cu procedurile moderne de lifting facial disponibile recuperarea a fost redusă, însă este nevoie de ceva timp pentru revenirea la activitățile obișnuite
 • Îngrijire ulterioară: liftingurile chirurgicale necesită o îngrijire atentă mai ales în primele zile după intervenție
 • Cost: Costul este mai mare în comparație cu procedurile non-chirurgicale
 • Riscul de intervenție chirurgicală: la fel ca în cazul oricărui tip de intervenție chirurgicală, există un anumit nivel de risc inerent.

La Atelierul de Slăbit dispunem de echipamente moderne, originale și testate FDA, CE, pentru efectuarea unei game largi de tratamente faciale non-invazive. Centrul nostru este susținut de Clinica AS, care completează gama de proceduri de întinerire cu tratamente minim invazive – injectări, tratamente cu toxină botulinică. Specialiștii centrelor noastre au pregătire medicală și sunt calificați și instruiți să aplice cele mai noi protocoale de tratament, iar în colaborare cu medicii de la Clinica AS, alcătuiesc planuri personalizate de tratament pentru a oferi o frumusețe sănătoasă.

Suntem aici pentru a te ajuta să-ți pui în valoare frumusețea naturală!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului(0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate