DIY vs. Îngrijirea profesională a pielii – care este diferența? - Atelierul de Slăbit

DIY vs. Îngrijirea profesională a pielii – care este diferența?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Pe măsură ce ești tot mai atentă la bugetele investite în tratamente de înfrumusețare, metoda îngrijirii pielii acasă sună promițător. Posibilitățile de explorare sunt multiple – de la faimoasele măști de hidratare și regenerare de 15 minute, la dispozitive portabile pentru curățare, tonifiere și microdermabraziune, care promit aceleași rezultate ca îngrijirea profesională a pielii, dar pentru un buget mai mic.

Având în vedere numărul tot mai mare de alternative pentru îngrijirea profesională a pielii, mulți se întreabă dacă tratamentele la domiciliu sunt la fel de eficiente precum cele oferite în cadrul centrelor specializate.

Iată care sunt elementele de care trebuie să ții cont înainte de a alege una dintre variante.

Tratamentele de îngrijire a pielii de tipul Do It Yourself (DIY)

Confort: Cine ar putea să renunțe la ocazia de a se răsfăța cu un tratament facial de calitate, la un preț redus? În plus, nici nu mai este nevoie de programare. Dar sunt oare rezultatele acestor produse satisfăcătoare? Ai putea să te gândești că economisești, pentru a ajunge în final să cheltuiești o sumă de bani fără a te bucura de efectele promise ale tratamentului.

Simplitate: O gamă largă de gadget-uri și creme sunt disponibile pe piață, însă cel mai bun mod de a menține sănătatea pielii acasă este să adopți o modalitate simplă și consecventă. Specialiștii Atelierului de Slăbit încurajează îngrijirea pielii acasă, pentru a prelungi efectele tratamentelor profesionale de întinerire și înfrumusețare realizare în cadrul centrului. Aceștia recomandă utilizarea unui ser cu vitamina C în fiecare dimineață și retinol noaptea. Retinolul conține vitamina A, care poate ajuta la detoxifierea pielii, tratarea acneei și protejarea pielii de anumite afecțiuni. Se știe că vitamina C luminează pielea, reduce inflamația și iritația, crescând producția de colagen (vești minunate pentru cei care caută o soluție anti-îmbătrânire!). Utilizate zilnic, fiecare dintre aceste componente te pot ajuta să tratezi și să hrănești în mod adecvat pielea.

Consecvență: fără un abonament la tratamente profesionale, ar putea fi dificil să-ți faci timp pentru tratamente de rutină. Însă, unul dintre avantajele tratamentelor pentru îngrijirea pielii efectuate la domiciliu este flexibilitatea. Le poți realiza oricând ai puțin timp liber. Mai mult, acestea pot fi privite și ca pauze bine meritate. Vei observa și progrese în îndeplinirea obiectivelor tale legat de acest aspect numai dacă ești consecvent.

Îngrijirea profesională a pielii

Experiență: profesioniștii din domeniul îngrijirii pielii au suficientă experiență pentru a ști ce funcționează cel mai bine, în funcție de tipul tău piele. De asemenea, aceștia au o gamă mai largă de produse din care să aleagă. Tratamentele faciale sau corporale includ adesea un proces mai extins și o curățare și hidratare mai profunde. În timp ce tratamentul la domiciliu ar putea necesita achiziționarea a trei produse pentru trei obiective separate de îngrijire a pielii, un serviciu profesional oferă îngrijire cuprinzătoare cu produse care sunt garantate pentru a se potrivi nevoilor tale.

Extracții: Serviciile profesionale sunt ideale pentru anumite afecțiuni ale pielii care necesită extracții. Extracțiile ar trebui efectuate numai de către un profesionist, pentru a preveni cicatricile. Dacă ai beneficiat de un tratament profesional de exfoliere, vei observa că pielea ta are un aspect radiant, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Întreținere: anotimpurile se schimbă, la fel și pielea ta! Multe persoane consideră că este util să apelezi la un tratament facial profesional cel puțin o dată pe lună, pentru a evalua modificările legate de vreme, precum și cele hormonale sau date de anumite diete și modificări ale stilului de viață.  Consultarea unui profesionist te va ajuta să cunoaști mai bine ce produse trebuie utilizate odată cu evoluția nevoii pielii tale.

Deci, care dintre îngrijiri este mai bună?

În special, dacă te confrunți cu anumite afecțiuni ale pielii, precum acnee, hiper pigmentare, psoriazis, eczeme sau și ai nevoie de îngrijire specială, îți recomandăm să mergi periodic la un centu de înfrumusețare specializat. Completând tratamentele de îngrijire de la domiciliu cu cele efectuate de către profesioniștii calificați poți să te bucuri de o piele frumoasă și sănătoasă. În rest, dacă dorești doar să-ți păstrezi aspectul luminos al pielii, ar fi indicat să combini tratamentele profesionale cu cele realizate la domiciliu.

Te așteptăm la Atelierul de Slăbit pentru a-i reda pielii tale strălucirea, frumusețea și tinerețea!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului(0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate