Din culisele siluetei perfecte

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

La ce anume să te aștepți când vii prima dată la Atelierul de Slăbit?

Când pornești un program de remodelare corporală, îți dorești să se vadă rezultatele cât mai rapid. Este în ordine! Cu toții ne dorim acest lucru, mai ales în prezent, când timpul este atât de prețios și activitățile noastre sunt de multe ori ”cronometrate” la minut.


Așadar, prima vizită în centrele noastre presupune o evaluare corporală și întocmirea unui plan personalizat de proceduri, în funcție de obiectivele tale. Ca specialistul nostru să recomande schema de tratament care se potrivește organismului tău, se vor urmări următorii pași:

  1. Are loc o discuție cu terapeutul despre istoricul tău medical, pentru a ne asigura că putem efectua procedurile în siguranță și pentru a încerca să identificăm care este cauza afecțiunii tale.
  2. Stil de viață – aici, încercăm să aflăm mai multe informații despre alimentație, odihnă, hidratare, sport, etc. Acest pas este important pentru a identifica obiceiurile tale. Astfel, ne putem da seama ce anume îți lipsește pentru a ajunge la silueta pe care ți-o dorești.
  3. Cântărirea – este o etapă importantă, deși recunoaștem că este un subiect sensibil. În acest caz, trebuie să știi că aceasta nu este o cântărire clasică, în urma căruia aflăm câte kilograme ai, ci este efectuată cu un cântar profesional, care ne oferă mai multe informații despre corpul tău. De exemplu, aflăm dacă ai retenție de apă sau care este ponderea dintre țesutul adipos și cel muscular.
  4. Examinarea fizică – etapa în care terapeutul palpează zonele care urmează să fie tratate pentru a identifica problemele și pentru a-și da seama care sunt procedurile care ți se potrivesc.
  5. Urmează apoi întocmirea planului personalizat, pe baza tuturor informațiilor obținute în pașii premergători. Acest plan este însoțit și de recomandări practice pentru stilul de viață de fiecare zi, care susțin rezultatele obținute în urma procedurilor de remodelare corporală.

Aceștia sunt cei 5 pași pe care îi vei parcurge înainte de începe programul de remodelare. În funcție de nevoile tale, acest program poate fi unul intens, pe o durată mai scurtă, dacă îți dorești să grăbești șlefuirea corpului sau se poate întinde pe parcursul mai multor săptămâni. Oricum ar fi, rezultatele se vor vedea foarte repede, chiar și după prima ședință, întrucât lucrăm cu aparate ultra performante, acreditate și testate F.D.A., iar specialiștii noștri sunt calificați și instruiți să aplice cele mai noi protocoale.


Te așteptăm la o evaluare, în oricare dintre centrele noastre din București. Fă-ți o programare la:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Atelierul de Slăbit

Atelierul de Slăbit reprezintă o echipă de medici profesioniști a căror scop este să te ajute pe tine să ajungi la aspectul fizic dorit.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate
© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Alexandra Marin Atelierul de Slabit

Bună! Eu sunt Alexandra Marin și sunt aici să te ajut! Ma poți contacta la numărul de telefon 0314 053 953.

Până atunci te invit să te abonezi la newsletter-ul nostru în perioada 16.03 – 14.05.2020 iar noi te premiem cu un drenaj limfatic în valoare de 93 RON!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate